Scooter for All: Η πληρέστερη scooter έκδοση της αγοράς

Πάνω από 50 δοκιμές scooter στην οθόνη σας, εντελώς δωρεάν και με αυτόματη ανανέωση κάθε μήνα! Αυτή την έκδοση, μόνο στο Moto Τρίτη θα την βρείτε! Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος - Δείτε περισσότερα…

Η δυνατότερη κατηγορία δικύκλου στην Ελλάδα, χρειάζεται το περιοδικό της! Το Moto Τρίτη Scooter for all, συνεπής στο Μηνιαίο ραντεβού με τους αναγνώστες, είναι εδώ και φιλοξενεί όλα τα κορυφαία μοντέλα scooters της αγοράς και όχι μόνο.
 
Τώρα, για πρώτη φορά η έκδοση Scooter for All είναι διαθέσιμη σε μορφή online περιοδικού, στην πρωτοπόρα πλατφόρμα του net.mototriti.gr. Όλες οι δοκιμές  των σημαντικότερων scooters της αγοράς με ένα κλικ στην οθόνη σας, με διαδραστικό format που ξεφεύγει από τα δεδομένα ενός… απλού διαδικτυακού άρθρου. Παράλληλα, το Scooter for all είναι διαθέσιμο για download σε μορφή PDF, εντελώς δωρεάν, και έτσι μπορείτε να το απολαύσετε όπου και αν βρίσκεστε.
 
Η έκδοση ανανεώνεται αυτόματα κάθε μήνα, με όλα τα νέα scooters της αγοράς να προστίθενται στην ύλη της παραμένοντας απόλυτα ενημερωμένη σε δοκιμές και τιμές, στα στάνταρ που το Moto Τρίτη έχει θέσει. Φυσικά για τους αναγνώστες μας, παραμένει εντελώς δωρεάν τόσο για να την διαβάσετε όσο και να την κατεβάσετε.
 
Από τα μικρότερα και πιο προσιτά scooters της αγοράς, στα πολυτελή GT μεγαθήρια και τα sport scooters που φλερτάρουν με την μοτοσυκλέτα, το διάβασμα δεν τελειώνει ποτέ, στο Scooter for All του Moto Τρίτη. Μπες και διάβασε το τώρα, κάνοντας ένα κλικ εδώ.