Royal Enfield: Αύξηση 43% των παγκόσμιων πωλήσεων τον Ιούνιο

Royal Enfield: Αύξηση 43% των παγκόσμιων πωλήσεων τον Ιούνιο

Με άκρως θετικά νούμερα έκλεισε τον περασμένο μήνα του καλοκαιριού η Royal Enfield, όπου σε σύγκριση με την ίδια χρονική περίοδο του 2021, οι παγκόσμιες πωλήσεις άγγιξαν το εντυπωσιακό +43%.

+43% οι διεθνείς πωλήσεις της Royal Enfield

Τα θετικά νούμερα της Royal Enfield δεν γίνεται να περάσουν απαρατήρητα, αφού τον Ιούνιο που μας πέρασε η ινδική εταιρεία είδε αύξηση στις παγκόσμιες πωλήσεις της κατά 43%.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σαρώνει στις παγκόσμιες αγορές η Royal Enfield

Σημαντικό ρόλο σε αυτήν την επιτυχία έπαιξε η συνεχώς αυξανόμενη γκάμα μοτοσυκλετών της Royal Enfield, στην οποία πρόσφατα προστέθηκαν το Classic 350 και το Scram 411 ενώ αναμένεται σύντομα η άφιξη του νέου Shotgun 650 και του Hunter 350. Τα νούμερα αυτά για τον ινδικό οίκο ήταν ηψηλότερα των προσδοκιών, σημειώνοντας σημαντική ανάπτυξη τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στη παγκόσμια, ξεπερνώντας τα προβλήματα της πανδημικής κρίσης και ό,τι απορρέει από αυτήν.

Από 7.233 μονάδες στο εντυπωσιακό 11.142

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι και να μιλήσουμε με αριθμούς, το μήνα Ιούνιο του 2022 η Royal Enfield έκλεισε με το πολύ σταθερό +40% στην αγορά της Ινδίας, αγγίζοντας τις 50.265 καταγεγραμμένες μονάδες σε σύγκριση με τις 35.815 του Ιουνίου του 2021. Χάρη στην αύξηση των εξαγωγών, από 7.233 του ίδιου μήνα πέρυσι φτάσαμε στις 11.142 φέτος, νούμερο που οδήγησε με άλλα λόγια στο +43% επί των πωλήσεων σε παγκόσμια κλίμακα.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »