• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
RAY 7.7: Με τελική 125 χιλιόμετρα και αυτονομία 160 χιλιομέτρων

RAY 7.7: Με τελική 125 χιλιόμετρα και αυτονομία 160 χιλιομέτρων

Με ζωηρές επιδόσεις και μεγάλη αυτονομία, η νέα ηλεκτρική πρόταση της Ισπανικής RAY ELECTRIC MOTORS θα σε ταξιδέψει με άνεση σε αστικές και υπεραστικές διαδρομές.

Ηλεκτρικό made in Spain

Είναι αμιγώς ισπανικής κατασκευής, από το σχεδιασμό έως και την παραγωγή από την εταιρεία RAY ELECTRIC MOTORS. Αυτό το νέο μοντέλο δημιουργήθηκε με σκοπό να καλύψει την ανάγκη για ένα ηλεκτρικό σκούτερ με ευελιξία κίνησης σε αστικό περιβάλλον, αλλά και με αρκετή ταχύτητα και αυτονομία για να ταξιδεύει σε υπεραστικές αποστάσεις, γρήγορα και χωρίς τον φόβο της μικρής αυτονομίας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τελική 125 χιλιόμετρα και αυτονομία έως 160 χιλιόμετρα

Ο ηλεκτροκινητήρας είναι εσωτερικού μόνιμου μαγνήτη με ακτινική ροή χωρίς ψύκτρες με παθητική ψύξη αέρα, με ονομαστική ισχύ 10.7kw / 15hp που μπορεί να φτάσει τη μέγιστη ισχύ των 17.5kw / 23hp, είναι τοποθετημένος στο κέντρο και η κίνηση στον πίσω τροχό να γίνεται με ιμάντα. Η τελική των 125 km/h μπορεί να έρθει εύκολα από τον ηλεκτροκινητήρα χωρίς να «αδειάσει» την μπαταρία λιθίου που αποτελείται από κυψέλες NCR με συνολική χωρητικότητα 8,78 kWh και 7,7 kWh για χρήση. Ένας συνδυασμός που επιτρέπει το ταξίδι , έως και με 110 χ.λ.μ / ώρα για απόσταση 110 χιλιομέτρων, που φτάνει τα 130 χιλιόμετρα με ταχύτητα 80 χ.λ.μ / ώρα και έως 160 χιλιόμετρα αν η οδήγηση γίνει με 50 Km / h.
 

Με 3 modes οδήγησης, σύστημα GPS και 5άρα TFT οθόνη

Ο αναβάτης, μπορεί να επιλέξει 3 προγράμματα οδήγησης, City για αστικό περιβάλλον με την μέγιστη αναγεννητική πέδηση, Sport για πιο γρήγορη οδήγηση με μέτρια αναγεννητική πέδηση και Flow για ταξίδι χωρίς αναγεννητική πέδηση. Το RAY 7.7 διαθέτει και όπισθεν για να κάνει τους ελιγμούς στο παρκάρισμα ακόμη πιο εύκολους. Επίσης διαθέτει φωτιζόμενο με led χώρο κάτω από το κάθισμα για την αποθήκευση ενός κράνους. Ακόμη υπάρχει διαθέσιμο «ντουλαπάκι» που κλειδώνει, με θύρα USB για να αποθηκεύσετε και να φορτίσετε ταυτόχρονα το κινητό σας. Το σύστημα GPS που διαθέτει θα σας ειδοποιήσει μέσω εφαρμογής αν κάποιος επιχειρήσει να κλέψει το RAY σας ή να σας καθοδηγήσει μέσω των χαρτών του σε όποια διαδρομή επιλέξετε μέσω της 5-inch TFT έγχρωμης οθόνης.
 

Παγκόσμια πατέντα με ρυθμιζόμενο ύψος σέλας σε 3 θέσεις

Το RAY 7.7 φέρει και μία παγκόσμια πατέντα καθώς μπορεί η/ο αναβάτης να ρυθμίσει εύκολα το κάθισμα καθ` ύψος σε τρεις θέσεις: 800mm / 785mm / 770mm. Ο βασικός του φορτιστής είναι 1,8 kW, ο οποίος σε 3:30 ώρες θα επιτύχει φόρτιση 80% και σε 4:20 έως 100%. Ο προαιρετικός φορτιστής είναι 3.3 kW και μειώνει τους χρόνους σε 1:50 ώρες για το 80% και σε 2:35 ώρες να ολοκληρώσει μια πλήρη φόρτιση. Επίσης υπάρχει και η επιλογή να τοποθετηθεί TYPE 2 βύσμα για να φορτίζει και σε Σ.Φ.Η.Ο.

Η τιμή του RAY 7.7 είναι 8.990 ευρώ.

125 χιλιόμετρα τελική!
Έως 160 χιλιόμετρα αυτονομία
Σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά το φρενάρισμα
Ρυθμιζόμενο ύψος σέλας σε 3 θέσεις
Θεωρείς πολλά τα 8.990 ευρώ για ηλεκτρικό ή θα το επέλεγες;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »