• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

O Λευτέρης Πίππος σε φωτογραφία με τον μικρό Γιάννη.

Ο Λευτέρης Πίππος στο πλευρό του 6χρονου Γιάννη

Ο πρωταθλητής και αγωνιζόμενος Λευτέρης Πίππος στηρίζει τον 6χρονο Γιάννη, ο οποίος αγαπά της μοτοσυκλέτες και ξεπερνά το σοβαρό πρόβλημα υγείας του, που του στέρησε το δεξί του πόδι. Δείτε περισσότερα.

Ο αναβάτης αγώνων και πρωταθλητής Λευτέρης Πίππος μας δείχνει την ευαισθησία του αλλά και την αλληλεγγύη του, προς τα παιδιά που αγαπούν την μοτοσυκλέτα και πιο συγκεκριμένα, προς έναν μικρό μαχητή της ζωής. Πρόκειται για τον 6χρονο Γιάννη, ο οποίος διαγνώστηκε πέρσι το καλοκαίρι με οστεοσάρκωμα, ένα πρόβλημα υγείας που δυστυχώς του στέρησε το ένα του πόδι. Ωστόσο, ο μικρός Γιάννης δεν έχασε την όρεξη για ζωή, ούτε και την αγάπη του για τις μοτοσυκλέτες και ο Λευτέρης Πίππος συνέβαλε με τον δικό του τρόπο…

 
Δείτε τι έγραψε ο ίδιος ο πρωταθλητής, στην σελίδα του: Σήμερα γνώρισα έναν μικρό μαχητή τον Γιάννη! Έναν αληθινό μαχητή, με μία τεράστια ψυχή και καρδιά! Έναν μαχητή που κατάφερε να νικήσει τον πιο μεγάλο εχθρό! Είμαι πολύ χαρούμενος που ξανά μίλησα και είδα αυτόν τον μικρό Ήρωα! Είναι παράδειγμα προς μίμηση αυτά τα παιδιά στην κοινωνία μας! Του Γιάννη του αρέσουν οι μηχανές και ο μηχανοκίνητος αθλητισμός. ΔΕΝ υπήρχε καμία περίπτωση να μη τον βοηθήσω να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα! Θα είμαι δίπλα του από τα πρώτα του βήματα σε ό,τι χρειαστεί μέχρι όπου θέλει να φτάσει να τον στηρίζω και να τον υποστηρίζω χωρίς κανένα κόστος! Το χαμόγελο του η καλύτερη ανταμοιβή μου!!! Θα ήθελα κάπου εδώ να πω στους γονείς του μικρού μου φίλου πως έχουν την εκτίμηση μου και τον απέραντο σεβασμό μου. Να τους ευχαριστήσω που με εμπιστεύτηκαν και να υποσχεθώ πως θα είμαι δίπλα στον μικρό μας Ήρωα να τον βοηθήσω να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα! Σήμερα μου έκανε μεγάλη εντύπωση ο Γιάννης! Καβάλησε το μηχανάκι του με μεγάλη άνεση! Χωρίς να φοβάται. Με εμπιστεύθηκε κατευθείαν και η πρώτη του επαφή με το όνειρο του ήταν μαγική, μοναδική και εύκολη θα μπορούσα να πω! Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για τον μικρό μου Ήρωα!

Ο 6 χρονών Γιάννης πέρυσι το καλοκαίρι διαγνώστηκε με Οστεοσάρκωμα. Το χειρουργείο ήταν αναγκαίο. Αν και του στέρησε το ένα μέλος. Η δύναμη των γονιών του, αλλά και η δική του, το χαμόγελο του , η θέληση του και το πείσμα του για τη ζωή τον έκαναν να τα καταφέρει και να σταθεί ξανά στα πόδια του! Ο Γιάννης έχει ανθρώπους που τον στηρίζουν και πρώτοι απΆ όλους οι γονείς του! Τώρα θα έχει και εμένα να τον στηρίζω και είμαι σίγουρος πως θα καταφέρουμε όλοι μαζί να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα! Τα παιδιά είναι το μέλλον μας, Ήρωες σαν τον Γιάννη είναι οι μικροί μας δάσκαλοι σε αυτή τη ζωή!


Διαβάστε περισσότερα εδώ