Δοκιμάζουμε: Zero SR/S

Δοκιμάζουμε: Ducati Monster

Δοκιμάζουμε: Keeway Vieste 125-300

Νέο τεύχος Moto Τρίτη με... ρεύμα και βενζίνη!

Με δοκιμές από κάθε στρατόπεδο! Το νέο τεύχος Moto Τρίτη είναι εδώ και σε περιμένει στα περίπτερα, από 28 Σεπτεμβρίου και μόνο με 1,95 ευρώ.

Η μοτοσυκλέτα εξελίσσεται και η ηλεκτροκίνηση μπαίνει εμφατικά στην ζωή μας. Το Moto Τρίτη, ως συνήθως στο προσκήνιο των εξελίξεων, αναγνωρίζει τις νέες… τάσεις της αγοράς και φιλοξενεί, για πρώτη φορά, δοκιμή ηλεκτροκίνητης μοτοσυκλέτας στις σελίδες του. Φυσικά το τεύχος δεν τελειώνει εκεί! Για άλλη μια φορά γεμάτο με δοκιμές, αγοραστικά αφιερώματα, όλα τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο και δυνατά ρεπορτάζ, κυκλοφορούμε στα περίπτερα.


Δοκιμάζουμε: Zero SR/S

Δοκιμάζουμε: Zero SR/S

Kοινοποίησε το »

 
Βρείτε στο τεύχος 9 του Moto Τρίτη, που κυκλοφορεί στα περίπτερα από 28 Σεπτεμβρίου και μόνο με 1,95 ευρώ:

Δοκιμάζουμε: Ducati Monster

Δοκιμάζουμε: Ducati Monster

  • Δοκιμάζουμε – Zero SR/S: Η πρώτη δοκιμή ηλεκτροκίνητης μοτοσυκλέτας! Η SR/S έρχεται με 110 ηλεκτρικούς ίππους, ροπή από παντού, ησυχία, μηδενικούς ρύπους και εκτυφλωτικές ταχύτητες. Είναι αυτό το μέλλον; Πολύ πιθανόν… κι εμείς το δοκιμάζουμε!

  • Δοκιμάζουμε: Keeway Vieste 125-300

    Δοκιμάζουμε: Keeway Vieste 125-300

  • Δοκιμάζουμε – Ducati Monster: Μια εμβληματική μοτοσυκλέτα επαναπροσδιορίζεται, αφήνοντας πίσω το παρελθόν και αγκαλιάζοντας το μέλλον. Δοκιμάζουμε την ολοκαίνουργια Monster και διαπιστώνουμε κατά πόσο είναι άξιος συνεχιστής του θρύλου…
  • Δοκιμάζουμε - Keeway Vieste 125-300: Δύο μοντέλα «αδέρφια»! Τα νέα scooters της Keeway ανεβάζουν τον πήχη σε ποιότητα αλλά όχι σε τιμή, μπαίνοντας στην μάχη των GT Scooter. Τα δοκιμάζουμε παράλληλα και αναφέρουμε…
  • Δοκιμή - DYMOTO Winner 200: Μια adventure πόλης με όλες τις αρετές που χρειάζεσαι! Μια μοτοσυκλέτα σε τιμή μικρού scooter, το Winner θέλει να κερδίσει το παιχνίδι της αστικής μετακίνησης. Εμείς είμαστε εδώ για να δώσουμε την ετυμηγορία μας..
  • Δοκιμή - e-Viball 125: Η ώρα που κάνεις 100 χιλιόμετρα με 1 ευρώ έφτασε! Με μεγάλους τροχούς, μπόλικη δύναμη και υψηλής ποιότητας συμπεριφορά, το Viball προσφέρει μια άλλη ματιά στην αστική μετακίνηση.
  • Δοκιμή εξοπλισμού - Γιλέκο με αερόσακο Bering C-Protect: Το επόμενο επίπεδο στην ασφάλεια!  Φοράμε και τεστάρουμε το γιλέκο με αερόσακο της Bering που θέλει να κάνει τυχόν ατύχημα, ακόμη πιο ανώδυνο!
Όλα αυτά μαζί με ρεπορτάζ και αγοραστικά θέματα, όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο, οδηγό αγοράς και δοκιμές προϊόντων σε πραγματικές συνθήκες και τους πλέον ενημερωμένους τιμοκαταλόγους, στα χέρια σας με μόνο 1,95 ευρώ. Μην το χάσετε!
 

Kοινοποίησε το »