Νέο ηλεκτρονικό τεύχος Moto Τρίτη - Κυκλοφορεί!

Λίγο πριν μας αφήσει το 2020, το νέο μας ηλεκτρονικό τεύχος κυκλοφορεί και παρουσιάζει όλη την τελευταία επικαιρότητα για τις μοτοσυκλέτες που περιμένουμε. Δείτε τι θα διαβάσετε…

Ίσως η δυσκολότερη χρονιά της εποχής μας φτάνει στο τέλος της, όμως η όρεξη για μοτοσυκλέτα δεν σβήνει και αυτό αποδεικνύεται με πολλούς τρόπους! Με το βλέμμα στο 2021 και την αισιοδοξία, οι εταιρείες ετοιμάζουν τα επόμενα βήματα τους και, στο νέο μας ηλεκτρονικό τεύχος, θα τα βρείτε όλα!
 
Διαβάστε εντελώς δωρεάν το νέο μας ηλεκτρονικό τεύχος με ένα κλικ, ή κατεβάστε το σε μορφή PDF στον υπολογιστή και το κινητό σας και απολαύστε το, ακόμα και αν δεν έχετε σύνδεση στο Internet.
 
Στο νέο ηλεκτρονικό τεύχος Moto Τρίτη θα βρείτε:
  • Επικαιρότητα-νέα μοντέλα-φήμες: Όλες οι τελευταίες ειδήσεις για τις επόμενες κινήσεις των εταιρειών, τα νεότερα μοντέλα που αποκαλύφθηκαν επίσημα αλλά και οι φήμες που κυκλοφορούν για τις μοτοσυκλέτες που περιμένουμε.
  • Αγοραστικό – Adventure μοτοσυκλέτες στα 900 κυβικά: Όχι υπερβολικές, αλλά ικανότατες για κάθε σενάριο περιπέτειας και ταξιδιού. Είναι αυτή η κατηγορία η καταλληλότερη για την Ελλάδα; Εξετάζουμε τις καλύτερες προτάσεις και αναφέρουμε.
  • Όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε ακόμα στην ειδική έκδοση για αξεσουάρ και ανταλλακτικά
  • Test εξοπλισμού: Δοκιμάζουμε το κράνος STR Stellar
  • Συμβουλές και tips: Μάθε τα πάντα για την συντήρηση των ηλεκτρικών – Η μπαταρία και τα μυστικά της – Πώς να συντηρήσεις σωστά τις ντίζες – Πότε ένα λάστιχο θεωρείται παλιό
  • Δεκάδες προϊόντα και αξεσουάρ για την μοτοσυκλέτα και τον αναβάτη, σε έναν εκτενή οδηγό αγοράς
Η ψηφιακή έκδοση του Moto Τρίτη, αλλά και όλες οι ειδήσεις σε μορφή περιοδικού, μπορούν να γίνουν δικά σου μέσα από την καινοτόμα για τα ελληνικά δεδομένα πλατφόρμα του net.mototriti.gr!