Moto Guzzi V9 Bobber 2021

Moto Guzzi V9 Roamer 2021

Λεπτομέρεια από το V9 Bobber.

Νέο Moto Guzzi V9 2021

Ανανέωση σε κρίσιμα σημεία δέχεται το Moto Guzzi V9 Bobber και Roamer για το 2021, με επεμβάσεις σε μηχανολογικό και αισθητικό επίπεδο. Δείτε αναλυτικά.

Η Moto Guzzi παρουσίασε τις νέες V9 Bobber και V9 Roamer για το 2021, ανανεώνοντας τις σε σημεία-κλειδιά. Οι custom μοτοσυκλέτες του Mandello del Lario παίρνουν ανανεώσεις στον κινητήρα και όχι μόνο. Ας δούμε αναλυτικά.
 
Όπως δηλώνει η Moto Guzzi, ο κινητήρας είναι νέος, στα 850 κυβικά, αφού προέρχεται από αυτόν της V85 TT. Πάντα δικύλινδρος σε V, με κατά μήκος τοποθέτηση και αερόψυκτος, ο νέος κινητήρας των V9 αποδίδει 65 ίππους και 7,4 kgm ροπής. Το πλαίσιο έχει επίσης ενισχυθεί στην περιοχή του λαιμού του τιμονιού, για μεγαλύτερη σταθερότητα και ακρίβεια χειρισμών.
 
Νέα είναι επίσης και τα μαρσπιέ του μοντέλου, που στηρίζονται σε ελαστικές βάσεις για την μείωση των κραδασμών. Η σέλα για το V9 Bobber είναι επίσης νέα, με μινιμαλιστικό look για να ταιριάξει ακόμα περισσότερο με την φιλοσοφία του μοντέλου, ενώ νέα είναι και τα πλευρικά καλύμματα αλουμινίου, αλλά και το κοντό εμπρός φτερό.


 
Ακόμα, το V9 Bobber θα φέρει έναν νέο, ψηφιακό πίνακα οργάνων και σύστημα φωτισμού Full LED, με νέο εμπρός φωτιστικό σώμα και φώτα ημέρας DRL. Η μοτοσυκλέτα θα προσφέρει επίσης την δυνατότητα διασύνδεσης με κινητό τηλέφωνο, μέσω της πλατφόρμας διασύνδεσης Moto Guzzi MIA.
 
Και τα δύο μοντέλα θα γίνουν διαθέσιμα και σε έκδοση με εμιωμένη ισχύ, για αναβάτες-κατόχους διπλώματος A2. Η V9 Roamer θα διατεθεί στο χρώμα Grigio Lunaer, ενώ η V9 Bobber στο ματ μαύρο Nero Essenziale. Αναμένουμε ενημέρωση για την διαθεσιμότητα του και στην χώρα μας.