• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το νέο KYMCO Like Sport 125i CBS

Το νέο KYMCO Like Sport 125i CBS

Το νέο KYMCO Like Sport 125i CBS

Το νέο KYMCO Like Sport 125i CBS

Το νέο KYMCO Like Sport 125i CBS

Το νέο KYMCO Like Sport 125i CBS

Το νέο KYMCO Like Sport 125i CBS

Το νέο KYMCO Like Sport 125i CBS

Το νέο KYMCO Like Sport 125i CBS

Το νέο KYMCO Like Sport 125i CBS

Το νέο KYMCO Like Sport 125i CBS

Νέο KYMCO Like Sport 125i CBS

 

Διαθέσιμο στην Ελλάδα είναι το νέο KYMCO Like Sport 125i CBS. Δείτε την τιμή του και όλα όσα θέλετε να ξέρετε.

MotoCert: Έτσι θα την ελέγξεις πριν την αγοράσεις

KYMCO: Agility 300i με κατανάλωση 3,5 lt

Ακόμη ένα μοντέλο «S» από την KYMCO, το Like S 125i, με τις σπορ καταβολές αυτήν τη φορά να αφορούν στο πιο κλασσικό σε εμφάνιση scooter της εταιρείας.

Το 2018, η KYMCO παρουσίασε ένα ριζικά αναβαθμισμένο Like II 125i και από το 2019 η προσθήκη του γράμματος «S» θέλει να τονίσει έναν περισσότερο νεανικό χαρακτήρα. Και για να το πετύχουν αυτό οι Ιταλοί σχεδιαστές του R&D της Kymco, άλλαξαν τα full Led φωτιστικά σώματα, τοποθέτησαν μια νέα σε σχεδίαση σέλα, επανασχεδίασαν χειρολαβές συνεπιβάτη και κάλυμμα εξάτμισης, όπως επίσης έβαψαν το μοντέλο σε νέα χρώματα με μαύρες λεπτομέρεις που ενισχύουν τη σπορ εικόνα του μοντέλου.

Το νέο Like Sport 125 σκοπεύει να προσεγγίσει ένα ολοένα αυξανόμενο κοινό και να προσελκύσει αναβάτες που δεν κάνουν συμβιβασμούς όσον αφορά στις επιλογές τους. O τετράχρονος κινητήρας των 125cc και 11,5 ίππων διαθέτει τετραβάλβιδη κεφαλή με 1 ΕΕΚ και συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές Euro4. Ο κινητήρας τεχνολογίας G5 ECO έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ιδιαίτερα αθόρυβη λειτουργία, την ελαχιστοποίηση των τριβών και τη μειωμένη κατανάλωση.

Το ατσάλινο πλαίσιο με τη διπλή ραχοκοκκαλιά διαθέτει ενισχύσεις στα σημεία καταπόνησης και η τεχνολογία S.S.C. που έχει εφαρμοστεί στην κατασκευή του εγγυάται αυξημένη στιβαρότητα και σταθερότητα. Παράλληλα, επιτρέπει την τοποθέτηση του δοχείου καυσίμου χαμηλά στο δάπεδο, με διπλό κέρδος σε ευχρηστία και οδική συμπεριφορά. Αφενός γιατί η τάπα πλήρωσης βρίσκεται χαμηλά στην ποδιά και δεν απαιτείται άνοιγμα της σέλας σε κάθε ανεφοδιασμό και αφετέρου γιατί το χαμηλό κέντρο βάρους προσδίδει στο scooter ευκολότερο και ασφαλέστερο χειρισμό. Επιπρόσθετο κέρδος είναι και η σημαντική αύξηση του χώρου κάτω από τη σέλα, που μπορεί να δεχθεί ένα κράνος και μικροαντικείμενα.

Στα φρένα συναντάμε δύο δισκόφρενα, ένα σε κάθε τροχό, που συνδυάζουν τη λειτουργία τους (CBS – Combined Braking System) και εξασφαλίζουν σίγουρο και ασφαλές φρενάρισμα. Τα ψηφιακά όργανα προσφέρουν 3 οθόνες LCD με ταχύμετρο, στροφόμετρο και στάθμη καυσίμου, χιλιομετρητές, ώρα, θερμοκρασία περιβάλλοντος και τάση μπαταρίας. Στο ντουλαπάκι για μικροαντικείμενα -που κλειδώνει- υπάρχει και παροχή USB για φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών, ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει και ο γάντζος ανάρτησης αντικειμένων στην ποδιά.

Ρετρό εμφάνιση, σπορ χαρακτηριστικά και ευχρηστία πάνε μαζί σε ένα scooter πόλης που επιπρόσθετα διαθέτει προσεγμένο φινίρισμα και εντυπωσιακή για την κατηγορία ποιότητα κατασκευής.

Βασικά χαρακτηριστικά μοντέλου
 • Τετραβάλβιδος κινητήρας G5 ECO
 • Προδιαγραφές Euro4
 • Δισκόφρενα μπροστά και πίσω
 • Μεγάλος αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα
 • Ντουλαπάκι που κλειδώνει 
 • Ψηφιακός πίνακας οργάνων με πλήρεις ενδείξεις
 • Φωτιστικά σώματα full Led
 • ¶νοιγμα σέλας από τον κεντρικό διακόπτη
 • Aγκιστρο αποσκευών
 • Ζάντες αλουμινίου
 • Θύρα USB
To νέο Like Sport καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων. Η τιμή του είναι 2.695 ευρώ και μπορείτε να το αποκτήσετε εύκολα με τους εξής τρόπους αποπληρωμής:
 • Σε 12 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα
 • Σε 18 δόσεις με τραπεζική χρηματοδότηση και επιδότηση μέρους των τόκων
 • Σε 12-72 δόσεις με έντοκη τραπεζική χρηματοδότηση
Περισσότερα για το μοντέλο και τη χρηματοδότησή του μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ.