• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ιδού το νέο Honda PCX 125

Ιδού το νέο Honda PCX 125

Ιδού το νέο Honda PCX 125

Ιδού το νέο Honda PCX 125

Ιδού το νέο Honda PCX 125

Ιδού το νέο Honda PCX 125

Ιδού το νέο Honda PCX 125

Νέο Honda PCX125

 

Σημαντική ανανέωση και κατανάλωση 2,1 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα! Αυτό είναι το ολοκαίνουργιο Honda PCX 125.

Η Honda παρουσίασε και επίσημα το ανανεωμένο Honda PCX 125 για το 2018. Το νέο μοντέλο φέρνει σημαντικές αλλαγές, θέλοντας να συνεχίσει την μεγάλη παγκόσμια επιτυχία του που μέχρι τώρα, μεταφράζεται σε πάνω από 140.000 πωλήσεις. Οι αλλαγές ξεκινούν από την εμφάνιση, η οποία είναι φρεσκαρισμένη και πιο μοντέρνα, με τα φωτιστικά σώματα να τονίζουν τον χαρακτήρα του scooter. 

Η Honda υπόσχεται εξαιρετικά μειωμένη κατανάλωση από το νέο scooter, που θα ανέρχεται στα 2,1 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, με το σύστημα Start-Stop απενεργοποιημένο. Ο κινητήρας των 125 κ.εκ. αποδίδει πλέον 12,2 ίππους και 1,9 kgm ροπής, με μεγαλύτερο φιλτροκούτι, μεγαλύτερο καταλύτη και σώμα ψεκασμού 26 χιλιοστών. Ανασχεδιασμένη είναι και η μετάδοση, με νέα σχέση ανάμεσα στις τροχαλίες οι οποίες είναι μεγαλύτερες.

Το πλαίσιο είναι νέο, σωληνωτό ατσάλινο διπλής ραχοκοκαλιάς, ενώ το μεταξόνιο του μοντέλου μειώθηκε κατά 2 χιλιοστά, φτάνοντας τα 1.313. Οι τροχοί των 8 ακτινών είναι ελαφρύτεροι και θα είναι εξοπλισμένοι με ελαστικά Michelin City Grip, ενώ στο μπροστά φρένο θα υπάρχει ABS. Το συνολικό βάρος του μοντέλου ανέρχεται στα 130 κιλά.

Η σέλα είναι ψηλότερη κατά 4 χιλιοστά στα 764 συνολικά, σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο, ενώ αυξάνεται σύμφωνα με  την Honda, ο χώρος για τα πόδια. Μεγαλύτερος κατά ένα λίτρο (συνολικά 28) θα είναι και ο χώρος κάτω από την σέλα, ενώ θα υπάρχει ντουλαπάκι ποδιάς με παροχή 12V.

Τα φωτιστικά σώματα του νέου PCX είναι φυσικά LED, με ένα ιδιαίτερο σχήμα X στην ουρά. Το μοντέλο θα γίνει διαθέσιμο σε 4 χρώματα: Λευκό, κόκκινο, μαύρο, ασημί μεταλλικό.
 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ