Η Ducati Diavel 1260 S Black and Steel

Η Ducati Diavel 1260 S Black and Steel

Η Ducati Diavel 1260 S Black and Steel

Η Ducati Diavel 1260 S Black and Steel

Νέα «κιτρινόμαυρη» Ducati Diavel 1260 S

Απίστευτος χρωματικός συνδυασμός! Αυτή είναι η νέα Ducati Diavel 1260 S, που υπόσχεται να ξεχωρίσει ακόμα περισσότερο. Θα κυκλοφορούσατε με κάτι τέτοιο;

Το Ducati Diavel 1260 S δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, όσον αφορά την εμφάνιση του και την στυλιστική του ταυτότητα, καθώς ξεχωρίζει με το «καλημέρα σας» όπου και να πας μαζί του. Να λοιπόν που η Ducati παρουσίασε μια ακόμα έκδοση, με ακόμα πιο επιβλητικά χρώματα στην έκδοση «Black and Steel».
 
Η νέα έκδοση χαρακτηρίζεται από έντονο κίτρινο χρώμα, στο πλαίσιο και άλλα σημεία της μοτοσυκλέτας, όπως το κάτω μέρος της ουράς, την σέλα και στοχευμένες λεπτομέρειες. Ο χρωματικός συνδυασμός είναι ασύμμετρος και συνδυάζει ματ μαύρο και γυαλιστερό γκρίζο. Κατά τα άλλα, το μοντέλο βασίζεται μηχανικά, εξολοκλήρου στο Diavel 1260 S.
 
To μοντέλο θα βρίσκεται στην έκθεση μοτοσυκλέτας MIMO, σε παγκόσμια πρεμιέρα του, μέχρι τις 13 Ιουνίου και οι φίλοι της Ducati θα μπορούν να την θαυμάσουν από κοντά, στην Piazza Duomo του Μιλάνου. Ο Andrea Ferraresi, διευθυντής του Centro Stile της Ducati, δήλωσε για την νέα έκδοση: «Είμαστε πραγματικά περήφανοι που παρουσιάζουμε αυτή την νέα έκδοση στο Μιλάνο, μια πόλη που πάντα αντιπροσώπευε ένα ορόσημο στον τομέα του Design. Είναι μια μοτοσυκλέτα που δεν περνά απαρατήρητη. Τα ασύμμετρα γραφικά της, η αντίθεση μεταξύ του ματ μαύρου και του γκρίζου, και οι λεπτομέρειες σε κίτρινο έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την δυναμικότητα, την σχεδίαση και την αθλητική φύση του μοντέλου».