Νέα Ducati Diavel 1260S Materico

Ένα μοναδικό κομμάτι που φτιάχτηκε για την εβδομάδα Design του Μιλάνου, με ιδιαίτερου χαρακτήρα επεμβάσεις στην μοτοσυκλέτα. Δείτε περισσότερα…

Από την εβδομάδα design του Μιλάνου, φυσικά είναι αδύνατον να λείψει η Ducati, μια μάρκα με παράδοση στην σχεδιαστική τελειότητα. Μετά την βράβευση της Diavel 1260 με την διάκριση της Red Dot, η Ducati δημιούργησε μια μοναδική έκδοσή του για την Milan Design Week.

Πρόκειται για την Diavel 1260S Materico, που έχει αλλαγές σε πολλές λεπτομέρειες εμφάνισης. Η σέλα είναι φτιαγμένη από suede και έχει λεπτομέρειες σε κίτρινο χρώμα, το οποίο εμφανίζεται και σε άλλα σημεία της μοτοσυκλέτας, όπως στις εμπρός εισαγωγές και τα γράμματα στα πλαϊνά αυτοκόλλητα ονομασίας, αλλά και κάτω από την σέλα, στην περιοχή του υποπλαισίου.

Νέα είναι η μαύρη εξάτμιση που τοποθετήθηκε στο μοντέλο, όπως επίσης και οι ζάντες των 10 ακτινών. Στην δεξιά πλευρά, ο συμπλέκτης είναι εκτεθειμένος, ένας φόρος τιμής στα αγωνιστικά Ducati και μια κλασική επιλογή τροποποίησης των μπολονέζικων μοτοσυκλετών.

Η μοτοσυκλέτα θα αποτελέσει «one-off» κατασκευή και δεν θα κατασκευαστεί σε άλλα αντίτυπα, ενώ θα παραμείνει στο εστιατόριο The Manzoni ως έκθεμα, για όλη την Milan Design Week. Κατόπιν, θα βρεθεί στο παρθενικό MOARD Show, μια νέα έκθεση σχεδιασμού με επίκεντρο την μοτοσυκλέτα, που θα γίνει στο Palazzo del Giacchio το τριήμερο 3-5 Μαΐου.