Mototriti Test book: Κάθε μήνα στην οθόνη σας

Η πληρέστερη έκδοση δοκιμών μοτοσυκλετών και scooters στην Ελλάδα, διαθέσιμη σε μορφή ηλεκτρονικού περιοδικού με πάνω από 50 δοκιμές στις σελίδες του, μόνο στο Moto Net.Τρίτη! Δείτε περισσότερα.

Θέλεις να αγοράσεις μοτοσυκλέτα ή δίκυκλο; Διαβάζεις Moto Τρίτη, σε κάθε του μορφή! Μόνο στην δική μας νέα και πρωτοποριακή πλατφόρμα, το net.mototriti.gr, θα βρείτε διαθέσιμη την πληρέστερη έκδοση δοκιμών μοτοσυκλετών και scooter, στην Ελλάδα!
 
Μια έκδοση που ανανεώνεται κάθε μήνα με νέες δοκιμές, το Test Book του Net.Mototriti.gr περιέχει πάνω από 50 δοκιμές σε όλες τις κατηγορίες, που θέλετε να διαβάσετε πριν αγοράσετε. Σε 6 διαφορετικές κατηγορίες, οι δοκιμές του κάθε τεύχους περιλαμβάνουν ανεπανάληπτα χαρακτηριστικά, όπως πλήρη γκάμα φωτογραφιών για το κάθε μοντέλο, δυνατότητα zoom στις φωτογραφίες και τους πίνακες, αλλά και σχετικά βίντεο. Χαρακτηριστικά που μπορούν φυσικά να προσφερθούν, μόνο από μια ηλεκτρονική έκδοση!
 
Μπείτε στο Net.Mototriti.gr και διαβάστε, εντελώς δωρεάν, κάθε μήνα όλες τις σημαντικότερες δοκιμές της αγοράς. Ακόμα, μπορείτε να κατεβάσετε, και πάλι εντελώς δωρεάν, την έκδοση στον υπολογιστή ή το κινητό σας και να την διαβάσετε ακόμη και αν δεν έχετε πρόσβαση στο Internet.
 
Μείνετε συντονισμένοι και μην χάσετε, κάθε μήνα, το νέο και ανανεωμένο Test Book του Moto Τρίτη, στην πλατφόρμα του Net.Mototriti.gr!