Mototrade: Τιμές χονδρικής για όλους τους συνεργάτες

Mototrade: Τιμές χονδρικής για όλους τους συνεργάτες

To Mototrade δίνει πρόσβαση στις τιμές χονδρικής σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα (Β2Β accounts).

Εάν δεν έχετε λογαριασμό στο Mototrade τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να δημιουργήσετε. Εφόσον συμπληρώσετε όλα τα στοιχειά σας, ο λογαριασμός σας θα ελεγχθεί  και θα εγκριθεί εντός 24 ωρών. Εγκρίνονται βέβαια μόνο τα ΑΦΜ που είναι δηλωμένα ως καταστήματα του κλάδου της μοτοσυκλέτας και όχι άλλων κλάδων.
 
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε και συμπληρώστε ΑΦΜ και καλέστε το Mototrade ώστε να αλλάξουν το προφίλ σας και να βλέπετε και τις τιμές χονδρικής. Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ και είναι οι βασικές τιμές χονδρικής. Αν κάποιος πελάτης έχει σε κάποιο είδος συμφωνημένη έξτρα έκπτωση, βεβαίως θα την πάρει όταν τιμολογηθεί η παραγγελία του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Επίσης, αν συνδεθείτε ως κατάστημα, έχετε τη δυνατότητα να δείτε ανακοινώσεις που αφορούν τους συνεργάτες καθώς και ενημερωτικά μηνύματα που μπορεί να αφορούν μόνο εσάς, πχ υπενθύμιση υπολοίπου κ.τ.λ.
Η πρόσβαση στις τιμές είναι διαθέσιμη από όλους τους υπολογιστές ή τα κινητά σας τηλέφωνα. Δηλαδή, το Mototrade δεν δεσμεύει συγκεκριμένο pc, από το οποίο πρέπει κάποιος να συνδεθεί, όπως κάνουν άλλα συστήματα, αλλά επιτρέπει ελεύθερη πρόσβαση από παντού. Με τον τρόπο αυτό παρέχεται μέγιστη ευελιξία και χρηστικότητα.
 
Το Mototrade καταγράφει την IP από την οποία συνδέεστε, οπότε θα πρέπει να προσέχετε και να μη δώσετε τον κωδικό σας σε τρίτους, γιατί θα φαίνεται ότι κάποιος άλλος μπαίνει από τον λογαριασμό σας από άλλη περιοχή και μπορεί να διακοπεί η πρόσβασή σας. Ο κωδικός είναι αυστηρά προσωπικός και δεν πρέπει να τον αποκαλύψετε σε κανέναν. Επίσης, κανένας υπάλληλος του Mototrade δεν θα σας ζητήσει ποτέ τον κωδικό σας.
 
Θυμίζουμε ότι όλες οι πληρωμές μπορούν να γίνουν και με πιστωτική κάρτα, ενώ μεγάλες παραγγελίες μπορούν να ρυθμιστούν με άτοκες δόσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κατσιμίδου 10, Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης
Τηλέφωνο : 2310 500 991
www.mototrade.gr
Facebook Page

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »