Kymco Downtown 350: Με σύστημα διασύνδεση Noodoe και traction control

Kymco Downtown 350: Με σύστημα διασύνδεση Noodoe και traction control

Οι πλούσιες αρετές του Kymco Downtown 350 συνδυάζονται με σημαντικές προσθήκες ασφάλειας και τεχνολογίας για ένα σύνολο που διαπρέπει στις καθημερινές μετακινήσεις της πόλης και όχι μόνο.

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

Με traction control για μεγαλύτερη ασφάλεια


O κινητήρας ανήκει στην προηγμένη οικογένεια G5-SC της Kymco και ενσωματώνει όλη τη διαθέσιμη τεχνολογία αιχμής του σήμερα. Στην πράξη, G5-SC σημαίνει μικρότερο βάρος, μικρότερες τριβές, μικρότερη κατανάλωση, μειωμένοι κραδασμοί και αυξημένη ιπποδύναμη. Η απόδοση του ανέρχεται στους 29 ίππους και τα 3,1 kgm ροπής. Στο βασικό εξοπλισμό του μοντέλου περιλαμβάνεται και σύστημα ελέγχου πρόσφυσης TCS, γεγονός που αυξάνει την ασφάλεια του συνόλου.

Το Downtown 350 χτίζεται πάνω σε ένα ατσάλινο πλαίσιο σωληνωτής κατασκευής, το οποίο σχεδιάστηκε να παρέχει υψηλά επίπεδα ακαμψίας και σταθερότητα στο δρόμο υπογραμμίζοντας τον GT χαρακτήρα του Downtown. Με το πλαίσιο συνεργάζεται ένα τηλεσκοπικό πιρούνι στο εμπρός μέρος και δύο αμορτισέρ πίσω, τα οποία προσφέρουν ρύθμιση προφόρτισης. Tην πέδηση αναλαμβάνουν δύο δίσκοι, με δαγκάνες 3 και 2 εμβόλων εμπρός και πίσω αντίστοιχα αλλά και την συνδρομή του ABS. Το TCS μοντέλο εξοπλίζεται με τα ελαστικά Metzeler Feelfree.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με σύστημα διασύνδεσης Noodoe και χώρο για 2 κράνη


Το Downtown 350 χαρακτηρίζεται από πολύ υψηλά επίπεδα άνεσης αλλά και πρακτικότητας. Η μεγάλη σε διαστάσεις και μαλακή σέλα αγκαλιάζει το σώμα του αναβάτη προσφέροντας παράλληλα μεγάλο αποθηκευτικό χώρο από κάτω της που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 2 κράνη 1 jet και ένα full face. Σε συνδυασμό με το ψηλά τοποθετημένο τιμόνι, τη μεγάλη ζελατίνα και την φαρδιά ποδιά, ο αναβάτης τοποθετείται «μέσα στο scooter» με αποτέλεσμα, η προστασία από τον αέρα και τις καιρικές συνθήκες να είναι καλύτερη. Παρόμοια άνεση απολαμβάνει και ο συνεπιβάτης, με τη μεγάλη πίσω σέλα να πλαισιώνεται από εργονομικές χειρολαβές και σωστά τοποθετημένα μαρσπιέ.



Το Downtown προσφέρει πολλές λύσεις πρακτικότητας όπως ντουλαπάκια στην ποδιά και θύρα USB, ενώ στον πίνακα οργάνων κυριαρχεί η κυκλική οθόνη του Noodoe, ανάμεσα στο αναλογικό ταχύμετρο αριστερά και την οθόνη πολλαπλών ενδείξεων, δεξιά. Μέσω της πλατφόρμας Noodoe, ο αναβάτης μπορεί να προβάλλει χάρτη πλοήγησης και προσωποποιημένες απεικονίσεις πληροφοριών, ακριβώς μπροστά του, σε συνεργασία με το κινητό του τηλέφωνο. 

Δυναμική εμφάνιση με σύγχρονα χαρακτηριστικά


To Downtown ανανεώθηκε ριζικά πριν μερικά χρόνια και παραμένει ακόμα «φρέσκο», αλλά και επιβλητικό χάρη στον μεγάλο όγκο του. Οι εμπρός, τύπου «angel eyes» προβολείς υπογραμμίζουν την ταυτότητα του, ενώ δυναμική είναι και η εμφάνιση του πίσω μέρους, με τα ρομβοειδή led φωτιστικά σώματα να κλέβουν την παράσταση με την τρισδιάστατη σχεδίασή τους. Η νέα ζελατίνα είναι σχεδιασμένη για ακόμα καλύτερη αεροδυναμική προστασία και συνδυάζεται αρμονικά με τις στιλιστικές βελτιώσεις, όπου οι ασημί λεπτομέρειες προσδίδουν ακόμα μεγαλύτερο κύρος.

Kymco Downtown 350 ABS/TCS: 5.895 ευρώ / 5.695 ευρώ μετρητοίς
Kymco Downtown 350 ABS/TCS Noodoe: 5.930 ευρώ

 
Με σύστημα διασύνδεσης Noodoe έχεις και πλοήγηση
Traction control και ABS για μεγαλύτερη ασφάλεια
Αποθηκευτικός χώρος για 2 κράνη
Εσύ τι χαρακτηριστικά ψάχνεις σε ένα GT scooter;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »