Κονταράκης: Τα πάντα για Aprilia

Δεν χρειάζεται να τρέχεις δεξιά κι αριστερά ψάχνοντας αξιόπιστο service. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφτείς την Piaggio Κονταράκης.

H Piaggio Κονταράκης είναι εδώ και πολλά χρόνια δίπλα στους φίλους και ιδιοκτήτες των μοντέλων Aprilia, Piaggio, Gilera, Vespa και Scarabeo με εξουσιοδοτημένο σέρβις που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Το φιλικό προσωπικό είναι στη διάθεσή σας, προκειμένου να σας παρουσιάσει την γκάμα όλων των εταιρειών και να σας βοηθήσει να κάνετε την καλύτερη επιλογή, πάντα με σεβασμό στις μοναδικές απαιτήσεις και τον προϋπολογισμό σας.



Σε ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο, το έμπειρο τεχνικό προσωπικό είναι έτοιμο να φέρει εις πέρας κάθε εργασία επισκευής και συντήρησης, ανεξάρτητα από το πόσο περίπλοκη είναι αυτή. Η συνεχής εκπαίδευση πάνω στις νέες τεχνολογίες και η χρήση προηγμένων διαγνωστικών μηχανημάτων, εγγυώνται ότι κάθε πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί άμεσα και αποτελεσματικά ώστε να παραλάβετε το scooter ή τη μοτοσυκλέτα σας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, προκειμένου να κυκλοφορείτε με απόλυτη ασφάλεια.



Επίσης, στην Piaggio Κονταράκης θα βρείτε γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ των εταιρειών του Piaggio Group για το scooter ή τη μοτοσυκλέτα σας καθώς και είδη ένδυσης αναβάτη, που θα καλύψουν κάθε γούστο. Μια επίσκεψη είναι αρκετή, ώστε να βιώσετε από πρώτο χέρι την άρτια εξυπηρέτηση και την φιλοξενία του προσωπικού της Piaggio Κονταράκης.

Για περισσότερες πληροφορίες:
 
Διεύθυνση: Κατεχάκη 44, Αθήνα 115 25
Τηλέφωνο: 210699 7149
Facebook Page

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 18:00