Kawasaki: Πάει Suzuka με την ομάδα των WSBK

Με Rea, Haslam και Toprak, η Kawasaki θα λάβει μέρος στον γνωστό αγώνα αντοχής της Ιαπωνίας. Δείτε περισσότερα…

Για την συμμετοχή σε έναν από τους πιο γνωστούς αγώνες αντοχής για μοτοσυκλέτα, την Suzuka που θα διαρκέσει 8 ώρες, η Kawasaki επιστράτευσε τα… μεγάλα μέσα. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα ανακοίνωσε την σύνθεση της «αποστολής» στην Suzuka, η οποία θα αποτελείται από τους Jonathan Rea, Leon Haslam και Toprak Razgatlioglu.

Πρόκειται φυσικά, για τους δύο αναβάτες της εργοστασιακής ομάδας που συμμετέχει στο πρωτάθλημα των Superbikes, μαζί με έναν από τους πιο ταλαντούχους Τούρκους αναβάτες των τελευταίων ετών, που έχει εντυπωσιάσει τρέχοντας με την ιδιωτική ομάδα της Pucetti στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ο team manager για το εγχείρημα θα είναι ο Guim Roda, o οποίος είναι επικεφαλής της ομάδας στα WSBK.

H ομάδα της Kawasaki έχει τερματίσει στην 2η θέση στους αγώνες του 2016 και του 2017, με μια τρίτη θέση στον αγώνα του 2018 και φέτος, η επιδίωξη της νίκης είναι ισχυρότερη από ποτέ. Μέχρι τώρα, η Yamaha είναι η ισχυρότερη ομάδα που έχει συμμετάσχει τα τελευταία χρόνια στον αγώνα, καθώς έχει πετύχει 4 νίκες στην σειρά.