Kawasaki H2: Ενέπνευσε... μια gaming καρέκλα!

Η «πιο γρήγορη καρέκλα gaming του κόσμου» είναι πράσινη-μαύρη και έλκει την έμπνευση της από την υπερμοτοσυκλέτα της Kawasaki, H2. Πως σας φαίνεται;

Από την πρώτη παρουσίαση του το 2014, το Kawasaki H2 έχει στοιχειώσει τα όνειρα μοτοσυκλετιστών και μη, φίλων της ταχύτητας και της τεχνολογίας συνάμα. Με 300 ίππους στην ισχυρότερη έκδοση της και έναν κομπρέσορα να «κελαηδά» σε κάθε κλείσιμο του γκαζιού, δεν ήταν δύσκολο η αύρα του H2 να διασχίσει τα σύνορα της αυτοκίνησης επηρεάζοντας και άλλους τομείς. Το gaming είναι μια ραδγαία αναπτυσσόμενη μανία των τελευταίων ετών και το στυλ παίζει μεγάλο ρόλο στα ανάλογα προϊόντα. Να λοιπόν που έφτασε και η πρώτη gaming chair, εμπνευσμένη από το Kawasaki H2.
 
Η καρέκλα που βλέπετε εδώ, είναι δημιουργία της Ιαπωνικής εταιρείας επίπλων Contieaks, φυσικά σχεδιασμένη για χρήση σε γραφείο και υπολογιστή. Τα  χρώματα της και τα γραφικά της είναι απευθείας συνδεδεμένα με την Kawasaki και τις χαρακτηριστικές της αποχρώσεις, ενώ τα λογότυπα της Kawasaki, της σειράς Ninja και του H2  να κοσμούν την πλάτη. Όλη η καρέκλα είναι επενδεδυμένη σε δέρμα, ενώ φέρει δυνατότητα ανάκλισης 160 μοιρών και ρύθμισης σε ύψος με εύρος 75 χιλιοστών.
 
Δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή της gaming chair, φανταζόμαστε όμως ότι θα πρέπει να δώσεις… το κάτι παραπάνω, για να την απολαύσεις!