Κατάβαση καμινάδας με Vespa (+ Video)

O Günter Schachermayr πραγματοποιεί μια κάθετη κατάβαση καμινάδας ύψους 110 μέτρων πάνω σε μια Vespa και μπαίνει στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μας απασχολεί ο 43χρονος Αυστριακός stuntman, καθώς στο παρελθόν τον έχουμε δει να βουτάει στο κενό με αλεξίπτωτο πάνω σε scooter, να πηδάει από φράγμα, να οδηγεί υποβρυχίως (ναι σωστά διαβάσατε) και άλλα “τρελά”. Στόχος του είναι να μπει όσο το δυνατόν περισσότερες φορές στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness με συμπρωταγωνιστή πάντα μια Vespa.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Αυτή τη φορά αποφάσισε να κατέβει κάθετα την καμινάδα Pezinok ύψους 110 μέτρων που είναι μια από τις υψηλότερες της Σλοβακίας. Δυο μηχανικοί ανέλαβαν το ασφαλές δέσιμο της Vespa και του Schachermayr, ενώ δυο συρματόσχοινα είχαν τον ρόλο του “οδηγού”. Παρά τα μέτρα ασφαλείας, το όλο εγχείρημα μόνο εύκολο δεν ήταν.

Όπως δήλωσε ο Günter μετά το τέλος της προσπάθειας: “Ο άνεμος παραλίγο να με κάνει να χάσω την ισορροπία μου και τα γόνατά μου έτρεμαν. Όταν έφτασα στο έδαφος, μετά από δυο λεπτά περίπου είχα τρομερή ναυτία, αλλά είναι πολύ χαρούμενος που ολοκλήρωσα με επιτυχία την προσπάθεια.”

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »