KTM 890 Adventure Test: Στο νέο εβδομαδιαίο Moto Τρίτη

Οδηγούμε το νέο KTM 890 Adventure στην Ελλάδα, στα πλαίσια της παγκόσμιας παρουσίασης του – Διαβάστε την δοκιμή μας και πολλά ακόμα, στο νέο εβδομαδιαίο Moto Τρίτη.

Το νέο online τεύχος μας είναι εδώ γεμάτο ύλη και όλα τα νέα της εβδομάδας: Το Moto Τρίτη γίνεται και εβδομαδιαίο, και δωρεάν, ακολουθώντας τις εξελίξεις από ακόμη πιο κοντά.
 
Διαβάστε το από όπου και να βρίσκεστε, με ένα μόνο κλικ, ή κατεβάστε το στον υπολογιστή και το κινητό σας και απολαύστε το ακόμα και αν δεν έχετε σύνδεση στο Internet. Και στις δύο περιπτώσεις, εντελώς δωρεάν!
 
Στο νέο ηλεκτρονικό τεύχος Moto Τρίτη θα διαβάσετε τα εξής:
 
  • Οδηγούμε – ΚΤΜ 890 Adventure: Βρεθήκαμε στην παγκόσμια παρουσίαση του νέου μοντέλου της KTM που έγινε στην χώρα μας, οδηγώντας το εντός και εκτός δρόμου. Αποκαλύπτουμε όλα τα συμπεράσματα μας.
  • Test – ESF X-1: Με ένα μοναδικό ατού που διπλασιάζει την αυτονομία του, το νέο και ηλεκτροκίνητο ESF X-1 θέτει υποψηφιότητα για το γκαράζ σας. Τι είναι αυτό που το διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα μοντέλα με ηλεκτροκίνηση; Διαβάστε στο τεύχος μας.
  • Αγοραστικό: Τα 300άρια scooter που δεν ξεπερνούν τα 4.000 ευρώ: Ποια είναι τα πιο προσιτά μοντέλα scooters σε μια πολύ αγαπητή κατηγορία κυβισμού; Τα παρουσιάζουμε ένα ένα, αναλυτικά.
  • Όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε ακόμα στην ειδική έκδοση για αξεσουάρ και ανταλλακτικά:
  • Test εξοπλισμού: Δοκιμάζουμε τα μπουφάν AGVPro Boston και Virage Olympos
  • Tips και συμβουλές: Πως αναγνωρίζεις το σωστό μπουφάν – Πλύνε την μοτοσυκλέτα σου σωστά – Αλλαξε μόνος σου χειρολαβές – Πότε πρέπει να αλλάξεις λάστιχα.
  • Δεκάδες προϊόντα και αξεσουάρ για την μοτοσυκλέτα και τον αναβάτη, σε έναν εκτενή οδηγό αγοράς.
Και φυσικά, με το Net Τρίτη συνδέεσαι άμεσα και εύκολα, με τους τιμοκαταλόγους Moto Τρίτη, τους πιο ενημερωμένους καταλόγους δικύκλων στην ελληνική αγορά.

Η ψηφιακή έκδοση του MotoΤρίτη, αλλά και όλες οι ειδήσεις σε μορφή περιοδικού, μπορούν να γίνουν δικά σου μέσα από την καινοτόμα για τα ελληνικά δεδομένα πλατφόρμα του net.mototriti.gr!