net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

O McGuinness θα συμμετέχει και του χρόνου στην κατηγορία TT Zero του ΙΟΜΤΤ με την ομάδα της Mugen.

ΙΟΜΤΤ: McGuinness και το 2015 με Mugen

Ο πολυνίκης του Isle of Man TT John McGuinness θα συμμετέχει και το 2015 στον θρυλικό αγώνα με την ομάδα της Mugen στην κατηγορία TT Zero όπου αγωνίζονται μόνο ηλεκτρικές μοτοσικλέτες.

 
Ο τρομερός Αγγλος αναβάτης, έτρεξε και πέρσι στην κατηγορία των ηλεκτρικών μοτοσικλετών με την Mugen και μοτοσικλέτα την Shinden San η οποία έφερε μοτέρ της Mission Motorcycles. Σε εκείνο τον αγώνα, ο McGuinness όχι μόνο κατάφερε να πάρει τη νίκη, φτάνοντας συνολικά τις 21 στον θεσμό, αλλά διέλυσε και το ρεκόρ γύρου στο Νησί, γυρνώντας με μέση ωριαία ταχύτητα 188,88 χλμ./ώρα. 

Για το 2015 ο McGuinness θα συμμετέχει ξανά στην κατηγορία των ηλεκτρικών με την Team Mugen και θα έχει ομόσταυλο του τον Bruce Anstey για δεύτερη σερί χρονιά-ο Anstey κατέκτησε πέρσι τη δεύτερη θέση στην κατηγορία των ηλεκτρικών κάνοντας το 1-2 για τη Mugen. Όπως όλα δείχνουν η ιαπωνική ομάδα θα είναι και φέτος το απόλυτο φαβορί για την κατηγορία τη στιγμή που ο McGuinness, σύμφωνα με δημοσιεύμετα, υποψιάζεται ότι η Mugen θα παρουσιάσει φέτος μια ολοκαίνουρια αγωνιστική μοτοσικλέτα για το TT Zero.

 

IOM TT - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ