H Claire Lomas με το μετάλλιο τερματισμού της.

H Claire Lomas με το μετάλλιο τερματισμού της.

H παραπληγική Claire Lomas έτρεξε μαραθώνιο με καροτσάκι

Και μάλιστα, ντυμένη με πλήρη μοτοσυκλετιστικό εξοπλισμό! Η φιλάνθρωπος Claire Lomas έκανε μια ακόμη κίνηση που θα σας εμπνεύσει να μην τα παρατήσετε ποτέ. Αλήθεια δεν είναι τεράστιο κατόρθωμα;

Η Claire Lomas, η γνωστή αναβάτιδα από την Αγγλία που έχει γίνει παγκοσμίως γνωστή, με την προσωπική της ιστορία: Μένοντας παραπληγική το 2007 μετά από ατύχημα ιππασίας, ανακάλυψε την αγάπη της για τις μοτοσυκλέτες, ενώ προχώρησε και στην ζωή της κάνοντας τον γάμο της αλλά και δύο παιδιά. Από τότε, η Lomas πραγματοποιεί δράσεις φιλανθρωπίας, συγκεντρώνοντας πάνω από 750.000 λίρες διαχρονικά.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 

Έκανε 42 χιλιόμετρα με καροτσάκι και φουλ μοτοσυκλετιστικό εξοπλισμό! 

Το τελευταίο της πόνημα, ήταν ο τερματισμός στον Μαραθώνιο του, που έγινε αυτή την Κυριακή 3 Οκτωβρίου. Η Lomas ντύθηκε με την δερμάτινη φόρμα μοτοσυκλέτας της, φόρεσε όλο τον εξοπλισμό της και ολοκλήρωσε την διαδρομή με αμαξίδιο, κάνοντας περίπου 6 ώρες και 30 λεπτά. Για την ιστορία, η Lomas είχε θέσει ως στόχο τις 8 ώρες. Με την δράση της αυτή, η Lomas υποστηρίζει την Whizz-Kidz, που προσφέρει εξοπλισμό κινητικότητας σε παιδιά που τον έχουν ανάγκη.
 
Αξίζει κάπου εδώ να σημειώσουμε ότι, όχι μόνο το ίδιο το εγχείρημα είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά τόσο η δερμάτινη φόρμα, όσο και η φύση του τραυματισμού της Lomas που δημιουργεί προβλήματα στην διατήρηση της θερμοκρασίας του σώματος, κατέστησαν το επίτευγμα ακόμη πιο σημαντικό. Η ίδια η Lomas, δήλωσε για αυτό: «Ήταν θαυμάσιο που πήρα το μετάλλιο συμμετοχής αυτή την φορά και οι θεατές ήταν καταπληκτικοί.»
 
Διαβάστε περισσότερα για τις δράσεις της Claire Lomas εδώ: https://www.claireschallenge.co.uk/

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »