TRIUMPH

    Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

    «Κλειδώνει» σε μοναδικές προσφορές και διευκολύνσεις η Triumph, δίνοντας σας την δυνατότητα να αποκτήσετε την νέα σας μοτοσυκλέτα πιο εύκολα.

    Επωφεληθείτε από τις μοναδικές τιμές lockdown καλώντας στο 2107488251 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο triumphcentral@eliofil.gr. Οι προσφορές ισχύουν για εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό μοτοσικλετών.

     

    Triumph Thruxton RS

    Το όνομα Thruxton ανήκει στον παγκοσμίως αναγνωρισμένο αγωνιστικό θρύλο, που προέρχεται από την απίστευτη επιτυχία στο Thruxton 500 και το Isle of Man TT και έχει εμπνεύσει μια ολόκληρη γενιά παθιασμένων έφηβων cafe racers. Σχεδιασμένη και εξελιγμένη για περαιτέρω ανάπτυξη του θρύλου, η νέα Thruxton RS συνδυάζει όλο το αυθεντικό σχεδιαστικό cafe racer DNA και ατόφιο γνήσιο στυλ, ενώ παράλληλα ωθεί τα όρια σε ότι αφορά τις σύγχρονες δυνατότητες και τις επιδόσεις. 

    Αρχική τιμή: 16.890 ευρώ    Τιμή προσφοράς    14.890 ευρώ


     

    Triumph Bonneville T100 Black

    Διαχρονικό στυλ, συναρπαστική απόδοση, και συμπεριφορά που εμπνέει σιγουριά. Η T100 είναι η τέλεια εισαγωγή στην εμβληματική οικογένεια Bonneville. Με όλες τις χαρακτηριστικές πινελιές ενός γνήσιου μοτοσυκλετιστικού θρύλου, η T100 προσφέρει εμβληματικό στυλ, εύκολο χειρισμό και σύγχρονες δυνατότητες.

    Αρχική τιμή: 10.590 ευρώ    Τιμή προσφοράς    9.590 ευρώ

     

     

    Πάρε προσφορά και μπες στην κλήρωση για ένα από τα 30 κράνη LS2 Vector Evo αξίας 219 ευρώ της έκθεσης.