ΠΕΡΚΟ - Polini

    Μετά το τέλος του 2ου παγκόσμιου πολέμου, το 1945, το βασικό μέσο μετακίνησης των Ιταλών ήταν το ποδήλατο. Με τη ζήτηση ολοένα να αυξάνεται, ο Battista Polini, εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και άνοιξε ένα μικρό μαγαζί στο οποίο κατασκεύαζε ποδήλατα. Σταδιακά, καθώς η Ιταλική οικονομία ανέκαμπτε έκανε την εμφάνισή της η Vespa και τα scooter άρχισαν να κυριαρχούν στους δρόμους. 


    Ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής, η Polini άρχισε να κατασκευάζει προϊόντα βελτίωσης για μοτοσυκλέτες, scooter και παπιά. Στις αρχές τις δεκαετίας του `90 η Polini ξεκίνησε ένα καινούργιο project και άρχισε την παραγωγή μιας σειράς Minibikes, που ήταν αυθεντικές μινιατούρες αγωνιστικών μοτοσυκλετών και ενσωμάτωναν τεχνολογικές λύσεις με στόχο την αυξημένη αξιοπιστία.  Πολλοί αναβάτες παγκόσμιου επιπέδου, όπως ο Valentino Rossi, έκαναν τα πρώτα τους βήματα σε πίστα με τέτοιες μοτοσυκλέτες. Το 1997 η Polini λάνσαρε μια γκάμα από Minicross μοτοσυκλέτες με 2χρονους κινητήρες που βοήθησαν στην εξέλιξη πολλών αναβατών που αργότερα έγιναν πρωταθλητές σε MXGP και MX2.
     

    Από το 2009 η γκάμα της Ιταλικής εταιρείας εμπλουτίστηκε με τη σειρά κινητήρων Thor, που σήμερα είναι η πιο ολοκληρωμένη σειρά 2χρονων κινητήρων για paramotor σε παγκόσμιο επίπεδο. Με κυβισμούς από 80 μέχρι 250 κυβικά καλύπτουν τις ανάγκες της πτήσεις και έχουν ήδη κερδίσει τίτλους και διακρίσεις σε πολλές διαφορετικές κατηγορίες.

    Τον Σεπτέμβριο του 2016, η Polini μπήκε σε μια νέα και άκρως ανταγωνιστική κατηγορία παρουσιάζοντας τον ηλεκτροκινητήρα E-P3 για ηλεκτρικά ποδήλατα, βάζοντας έτσι το δικό της λιθαράκι στην οικολογική μετακίνηση.   

    Σήμερα, η Polini έχει καταστεί παγκόσμιος ηγέτης στον σχεδιασμό και την παραγωγή ειδικών εξαρτημάτων για scooters και maxi scooters και συνεχίζει την αναζήτηση νέων λύσεων με στόχο τη βελτίωση της απόδοσης των κινητήρων και την αυξημένη αξιοπιστία. 


    Έχει παρουσία σε πάνω από 64 χώρες σε όλο τον κόσμο, ενώ την διάθεση των προϊόντων της στην Ελληνική αγορά έχει αναλάβει η ΠΕΡΚΟ Α.Ε και μπορείτε εδώ να δείτε τους διαθέσιμους κωδικούς.


    Μέσα από την τεράστια γκάμα της Polini θα βρεις όλα τα απαραίτητα προϊόντα βελτίωσης που θα αναδείξουν τις πραγματικές δυνατότητες του scooter σου και θα καλύψουν πλήρως τις προσδοκίες σου. Η πολύχρονη εμπειρία, τα υψηλής ποιότητας υλικά και ο αυστηρός ποιοτικός έλεγχος εγγυώνται την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της.

    Βασικά προϊόντα:

    • Σιαγώνες
    • Τροχαλία
    • Ιμάντα
    • Τακάκια
    • Μπιλιες
    • Καμπάνα
    • Φίλτρα λαδιου
    • Ελατήρια
    • Σιαγώνο φυγοκεντρικού

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)