Με υψηλό επίπεδο αυτονομίας και προσιτή τιμή, το ηλεκτρικό Ecooter E1S αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση καθημερινής μετακίνησης στην πόλη, με έμφαση στην οικονομία και την οικολογία.

Με υψηλό επίπεδο αυτονομίας και προσιτή τιμή, το ηλεκτρικό Ecooter E1S αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση καθημερινής μετακίνησης στην πόλη, με έμφαση στην οικονομία και την οικολογία.

Ecooter E1S
Ecooter E1S
Ecooter E1S
Ecooter E1S
  • Με υψηλό επίπεδο αυτονομίας και προσιτή τιμή, το ηλεκτρικό Ecooter E1S αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση καθημερινής μετακίνησης στην πόλη, με έμφαση στην οικονομία και την οικολογία.
  • Ecooter E1S
  • Ecooter E1S
  • Ecooter E1S
  • Ecooter E1S

Ecooter E1S

Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

Η αστική κινητικότητα κινείται σταθερά προς την ηλεκτροκίνηση και τα μοντέλα που προσφέρονται διαρκώς αυξάνονται, ενώ οι αναβάτες προτιμούν ολοένα και περισσότερο τα εύχρηστα και «καθαρά» ηλεκτρικά δίκυκλα. Το Ecooter E1S αποτελεί μια πρόταση της εταιρείας στα ηλεκτρικά scooters αστικής χρήσης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Το Ecooter E1S χαρακτηρίζεται από πολύ μοντέρνα σχεδίαση, που ξεχωρίζει και δεν περνά απαρατήρητη. Μοναδικό του στοιχείο, η εμπρός ανάρτηση, που είναι εμπνευσμένη από τα συστήματα προσγείωσης των αεροσκαφών: Φέρει ένα κεντρικά τοποθετημένο στέλεχος, αφήνοντας την μία όψη του εμπρός τροχού σε κοινή θέα. Παρόμοια, και ο πίσω τροχός είναι ορατός, δημιουργώντας ένα χαρακτηριστικό «μονόμπρατσο» look.
 
To Ecooter E1S χρησιμοποιεί έναν κεντρικά τοποθετημένο ηλεκτροκινητήρα, απόδοσης 3 kW ή 4,08 ίππων. Χάρη σε αυτόν, το μοντέλο μπορεί να φτάσει τα 45 χλμ/ώρα ταχύτητας (ηλεκτρονικά περιορισμένης), κάνοντας το κατάλληλο για οδήγηση από κατόχους διπλώματος AM-50άρι. Η ροπή του κινητήρα ανέρχεται μέχρι τα 13,3 kgm ροπής. Παράλληλα, το σύστημα ελέγχου του ηλεκτροκινητήρα περιλαμβάνει επιλογή όπισθεν, για ευκολότερους ελιγμούς όταν αυτό απαιτείται.
 
Η μπαταρία που τροφοδοτεί το E1S είναι αφαιρούμενη και λειτουργεί στα 60 Volt με χωρητικότητα 32 Ah. Το μοντέλο μπορεί έτσι να προσφέρει έως και 75 χιλιόμετρα αυτονομίας, με την επαναφόρτιση της μπαταρίας να χρειάζεται περίπου 7-8 ώρες.
 
Το E1S φέρει πλήρη φωτισμό LED, ενώ εξοπλίζεται με θύρα παροχής ρεύματος USB για την φόρτιση των ηλεκτρονικών συσκευών σας.  Το επίπεδο πάτωμα του επιτρέπει την μεταφορά ογκωδών αντικειμένων, ενώ η θήκη στην ποδιά αυξάνει τα επίπεδα πρακτικότητας. Η ενεργοποίηση του μοντέλου μπορεί να γίνει με ασύρματο πομπό, ενώ χάρη σε ειδική εφαρμογή, το E1S μπορεί να διασυνδεθεί και με το κινητό τηλέφωνο του χρήστη (iPhone ή Android). To Cruise Control του μοντέλου κάνει εύκολη την διατήρηση μιας σταθερής ταχύτητας.

Η τιμή του Ecooter E1S είναι 3.100 ευρώ