Πανίσχυρο και έτοιμο να διεκδικήσει την κορυφή. Με αποσπώμενη, τροχήλατη μπαταρία, κινητήρα 7000W και τελική 100 χιλιόμετρα, το νέο ηλεκτρικό scooter της SEAT μπαίνει δυναμικά σε μια αναπτυσσόμενη κατ

Πανίσχυρο και έτοιμο να διεκδικήσει την κορυφή. Με αποσπώμενη, τροχήλατη μπαταρία, κινητήρα 7000W και τελική 100 χιλιόμετρα, το νέο ηλεκτρικό scooter της SEAT μπαίνει δυναμικά σε μια αναπτυσσόμενη κατηγορία με έντονο ανταγωνισμό.

SEAT MO eScooter 125
SEAT MO eScooter 125
  • Πανίσχυρο και έτοιμο να διεκδικήσει την κορυφή. Με αποσπώμενη, τροχήλατη μπαταρία, κινητήρα 7000W και τελική 100 χιλιόμετρα, το νέο ηλεκτρικό scooter της SEAT μπαίνει δυναμικά σε μια αναπτυσσόμενη κατ
  • SEAT MO eScooter 125
  • SEAT MO eScooter 125

SEAT MO eScooter 125

Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

Το MO eScooter 125 αποτελεί τον καρπό της συνεργασίας με τη Silence (υπάρχει στον κατάλογό της ως S01) και με κινητήρα 7kW, είναι ένα από τα δυνατότερα ηλεκτρικό scooter της κατηγορίας του.

Το eScooter 125 χρησιμοποιεί την τεχνολογία των αφαιρούμενων μπαταριών, με την δική του να βρίσκεται στο κέντρο του μοντέλου και να αφαιρείται εύκολα, για επαναφόρτιση. Η συγκεκριμένη συστοιχία είναι τροχήλατη και μεταφέρεται σαν μικρή βαλιτσούλα, κάτι πολύ θετικό. Η φόρτιση μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε σημείο έχει διαθέσιμη μια απλή οικιακή πρίζα.  Ακόμα, η μπαταρία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως πηγή ρεύματος, π.χ. για φόρτιση συσκευών ή άλλες χρήσεις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


 
Η χωρητικότητα της μπαταρίας φτάνει τα 5,6 kWh και μπορεί να προσφέρει αυτονομία 137 χιλιομέτρων με μία φόρτιση. Το eScooter 125 έχει ηλεκτροκινητήρα 9,5 ίππων με στιγμιαία ισχύ 12,2 ίππων και φτάνει τα 50 χλμ/ώρα από στάση σε 3,9 δευτερόλεπτα, ενώ η μέγιστη ταχύτητα του φτάνει τα 100 χιλιόμετρα την ώρα. Ο αναβάτης έχει στην διάθεση του 3 χαρτογραφήσεις ισχύος (eco, city, sport), αλλά και επιλογή όπισθεν για ευκολότερες μανούβρες. Στον τομέα των φρένων έχουμε έναν δίσκο 260 χιλιοστών εμπρός και έναν 240 χιλιοστών πίσω τα οποία έχουν συνδυασμένη λειτουργία και το πάτημά τους ενεργοποιεί το σύστημα ανάκτησης ενέργειας το οποίο φορτίζει λίγο τη μπαταρία.
 
Η τοποθέτηση της μπαταρίας του μοντέλου χαμηλά και κεντρικά απελευθερώνει έναν μεγάλο χώρο αποθήκευσης κάτω από την σέλα, που μπορεί να χωρέσει μέχρι και 2 κράνη. Το eScooter 125 έχει επίσης σύστημα διασύνδεσης με κινητό τηλέφωνο, μέσω Bluetooth, που ξεκλειδώνει δυνατότητες απομακρυσμένου ελέγχου, εντοπισμού αλλά και ειδοποιήσεις κατάστασης του μοντέλου.
Το eScooter 125 έρχεται με μια πλούσια σειρά αξεσουάρ για αστική χρήση, όπως: ζελατίνα, κουβέρτα ποδιών, βαλίτσα, θήκη κινητού, κλειδαριά κ.ά., αλλά και αξεσουάρ αναβάτη όπως κράνη full-face και jet αλλά και γάντια. 

Τιμές
Oxygen White: 6.790 ευρώ
Daring Red: 6.890 ευρώ
Dark Aluminum: 6.890 ευρώ