Ducati: Η εταιρεία με τη μεγαλύτερη εγγύηση της αγοράς

Ducati: Η εταιρεία με τη μεγαλύτερη εγγύηση της αγοράς

Με το πρόγραμμα 4 EVER DUCATI, η Ιταλική εταιρεία προσφέρει 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση σε όλα τα μοντέλα της, τη μεγαλύτερη αυτή τη στιγμή σε διάρκεια στην αγορά μοτοσυκλέτας.

Τέλος το άγχος, αυξάνεις και την μεταπωλητική αξία


Η αγορά μιας καινούργιας μοτοσυκλέτας δεν είναι απλή υπόθεση. Πρόκειται για μια σημαντική επένδυση που καλείται να προσφέρει τις υπηρεσίες της για πολλά χρόνια και να δικαιολογήσει το τίμημα που καλείσαι να πληρώσεις. Για το λόγο αυτό βλέπουμε όλο και περισσότερους υποψήφιους αγοραστές να δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην εργοστασιακή εγγύηση, καθώς αυτή διασφαλίζει την αγορά τους για τα επόμενα χρόνια. Αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα εντός εγγύησης, η εταιρεία προχωρά σε επισκευή με γνήσια ανταλλακτικά που εξασφαλίζουν αξιοπιστία και αυξάνουν τη μεταπωλητική αξία της μοτοσυκλέτας.    

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση χωρίς όριο χιλιομέτρων


Στη Ducati γνωρίζουν πολύ καλά τη σημασία της εργοστασιακής εγγύησης και αποδεικνύουν έμπρακτα την εμπιστοσύνη στις μοτοσυκλέτες τους προσφέροντας 4 χρόνια εγγύηση, ανεξάρτητα από τα χιλιόμετρα που θα διανύσεις. Απλά, ξεκάθαρα χωρίς «κρυφούς» όρους και ψιλά γράμματα. Το πρόγραμμα 4 EVER DUCATI ίσχυε αρχικά μόνο για τη Multistrada, αλλά πλέον περιλαμβάνει όλα τα μοντέλα της Ιταλικής εταιρείας. Με τον τρόπο αυτό η Ducati επιβραβεύει τους αναβάτες για την εμπιστοσύνη που της δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια.

Συν 4 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια.


Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο κάτοχος μιας Ducati απολαμβάνει τη σιγουριά που προσφέρει η συντήρηση της μοτοσυκλέτας σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο και επωφελείται από την τεχνογνωσία του επίσημου δικτύου και τη χρήση αποκλειστικά γνήσιων ανταλλακτικών, που μεταφράζεται σε αυξημένη μεταπωλητική αξία. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι το πρόγραμμα περιλαμβάνει και 4 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια.

Τα Ducati δε χαλάνε!
Αλλά και να χαλάσουν έχουν 4 χρόνια εγγύηση
Για όλα τα μοντέλα χωρίς όριο χιλιομέτρων
Τι φοβούνται οι υπόλοιπες εταιρείες και δεν ακολουθούν;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »