Το Ιταλικό design στα καλύτερα του για άλλη μια φορά. Πολύ ενδιαφέρων ο συνδυασμός του κόκκινου στο πλαίσιο και του γυαλιστερού γκρίζου στην μοτοσυκλέτα.

    Εμφάνιση – Ποιότητα κατασκευής

    Την Multistrada 950 S την είδαμε από κοντά στο σαλόνι του Μιλάνο λίγους μήνες πριν, όμως το νέο γκρι χρώμα εξακολουθούσε να τραβά το βλέμμα μας και στην δεύτερη επαφή μαζί της, καθώς συνδυάζεται ιδανικά με το κόκκινο χρώμα του πλαισίου, ενισχύοντας τις ξακουστές φήμες περί Ιταλικού design. Το κλασσικό κόκκινο μπορεί να έχει πολλούς fan, όμως σε κάποιες περιπτώσεις η μόδα δεν κάνει λάθος και το Glossy Grey όπως το αποκαλεί η Ducati είναι μια από αυτές. Η σχεδιαστική φιλοσοφία που χαρακτηρίζει το Multistada παραμένει και στο νέο 950, συνδυάζοντας τα καλύτερα στοιχεία τόσο από το 1260 όσο και από το 1260 Enduro. 

    Στο μπροστινό τμήμα συναντάμε φώτα Led με βοηθητική δέσμη DCL (Ducati cornering lights), το χαρακτηριστικό ρύγχος, και 20lt ντεπόζιτο με  πλαϊνά πλαστικά αυτούσια από το 1260, ενώ η σέλα, οι χειρολαβές, η σχεδίαση της εξάτμισης και του ψαλιδιού αλλά και οι διαστάσεις των τροχών προέρχονται από την έκδοση Enduro του μεγάλου αδελφού. Όσον αφορά του τροχούς, η έκδοση S διαθέτει νέες ελαφρύτερες ζάντες αλουμινίου αλλά και επιλογή για ακτινωτές οι οποίες προσδίδουν ακόμα πιο περιπετειώδη εμφάνιση. Η ποιότητα κατασκευής όπως ήταν αναμενόμενο είναι για ακόμα μια φορά κορυφαία σε κάθε λεπτομέρεια, σύμφωνα με τα υψηλά στάνταρ που θέτει η Ιταλική φίρμα.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    • pitis

      Ωραίο εργαλείο, αλλά παραείναι ακριβό για τα ελληνικα δεδομένα. Ελάχιστοι πλέον είναι οι έλληνες που μπορούν να δώσουν τόσα χρήματα για την απόκτηση του.