Πως θα παρουσιαστούν τα νέα μοντέλα από την Ducati, στις εβδομάδες που έρχονται;

Ducati: 5 πρεμιέρες μέχρι τον Δεκέμβριο

Τον τρόπο με τον οποίο θα «γνωριστούμε» με τις νέες μοτοσυκλέτες της Ducati, γνωστοποίησε η εταιρεία ανακοινώνοντας 5 ψηφιακές πρεμιέρες. Δείτε τι περιμένουμε…

H Ducati παραδοσιακά ήταν η μάρκα που άνοιγε τον «χορό» της περιόδου παρουσίασης των νέων μοντέλων, με τις World Premieres της που προηγούνταν των διεθνών εκθέσεων. Φέτος όμως, η εξελισσόμενη πανδημία δεν επέτρεψε την πραγματοποίηση των εκθέσεων αυτών, με Intermot και EICMA να ακυρώνονται. Οι κατασκευαστές στράφηκαν ήδη στις ψηφιακές παρουσιάσεις και η Ducati είναι έτοιμη να κάνει για άλλη μια φορά, αίσθηση.
 
Συγκεκριμένα, οι δεξιοτέχνες του Marketing από το Borgo Panigale, ετοιμάζουν μια νέα «σειρά βίντεο»  ή web series,όπως την χαρακτηρίζουν οι ίδιοι, με 5 επεισόδια. Σύμφωνα με ιταλικές πηγές, κάθε ένα από αυτά τα επεισόδια θα εμβαθύνει αναλυτικά στο θέμα που θα παρουσιάσει και φυσικά, εδώ το θέμα μας είναι οι νέες μοτοσυκλέτες που έρχονται.
 
Η νέα web series της Ducati θα ξεκινήσει να προβάλλεται με το πρώτο επεισόδιο στις 4 Νοεμβρίου, που όπως όλοι ξέρουμε πια, είναι και η μέρα της αποκάλυψης της Multistrada V4. Κατόπιν, θα ακολουθήσουν και άλλα 4 επεισόδια στις 11, 18 και 25 Νοεμβρίου, με το τελευταίο να προβάλλεται στις 2 Δεκεμβρίου.
 
Ποια μοντέλα περιμένουμε να δούμε; Οι Ιταλοί συνάδελφοι μας, περιμένουν την παρουσίαση ενός ολοκαίνουργιου Monster, που θα αφήνει πίσω το κλασικό πλαίσιο-χωροδικτύωμα (κάτι που υπάρχει στην ειδησεογραφία εδώ και μήνες). Ακόμη, πιθανολογείται η παρουσίαση μιας νέας Diavel Lamborghini Edition (χωρίς να ξέρουμε κάτι παραπάνω), ενώ λέγεται ότι ένα από τα επεισόδια θα αφιερωθεί στην γκάμα ρουχισμού και εξοπλισμού αναβάτη της Ducati. Περιμένουμε περισσότερα…