net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μοντέρνος ο πίνακας πληροφοριών που αντιστρέφει τις ενδείξεις του στροφόμετρου και του ταχύμετρου...

...κατά βούληση. Να κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί σε scooter.

'Ανεση προσφέρει η σέλα και για τους δύο. Για επιπλέον μεταφορά αντικειμένων υπάρχει και μια μικρή σχάρα στο πίσω μέρος.

Κάτω από τη σέλα θα βολέψετε με άνεση ένα κράνος κλειστού τύπου, ακόμη και αν αυτό είναι μακρύ ή φέρει ευμεγέθεις αεραγωγούς.

Ικανοποιητικός ο αποθηκευτικός χώρος που προσφέρει το ντουλαπάκι του ST 200i.

Εξαιρετικά χρήσιμη η θύρα USB στο ντουλαπάκι, η οποία ουσιαστικά καταργεί τον φορτιστή και απαιτεί μόνο το ανάλογο καλώδιο.

'Aνεση / Eργονομία: Σε υψηλά επίπεδα

Το Symphony ST είναι ένα μαζεμένο σε διαστάσεις scooter, αλλά όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς δεν κάνει υποχωρήσεις στον τομέα των προσφερόμενων χώρων. Στη σέλα του, που βρίσκεται κοντά στο έδαφος (790 χλστ.) θα κάτσουν με άνεση αναβάτες που φτάνουν ακόμη και τα 1,85 μ., χάρη και στο χώρο που έχει προβλεφθεί και για τα πόδια τους. Την ίδια στιγμή το τιμόνι με το άριστο κόψιμο έρχεται σχετικά κοντά στον αναβάτη, ενώ τα χέρια πέφτουν φυσικά πάνω του  και τα δάκτυλα βρίσκουν αμέσως τους διακόπτες. Κάτω από το τιμόνι θα βρείτε, ένα πτυσσόμενο γάντζο, για να ασφαλίζετε την τσάντα σας αλλά και ένα μικρό ντουλαπάκι που κλειδώνει, για τα πράγματα που χρειάζεστε άμεσα. Μέσα σε αυτό θα ανακαλύψετε ότι η SYM τοποθέτησε μια ιδιαίτερα πρακτική θύρα USB, που αχρηστεύει τους ογκώδεις φορτιστές (που δεν άφηναν πολλές φορές το ντουλαπάκι να κλείσει) και κάνει απαραίτητη μόνο τη μεταφορά του ανάλογου καλωδίου.  Έναν ιδιαίτερα μεγάλο αποθηκευτικό χώρο θα βρείτε και κάτω από τη σέλα του Symphony, η οποία ανοίγει, πέρα από τον κεντρικό διακόπτη, και ηλεκτρομαγνητικά από το “σινιάλο” των φώτων. Εκεί θα βολέψετε με άνεση ένα κράνος κλειστού τύπου ακόμη και αν το κέλυφός του βρίσκεται στο άνω   άκρο από πλευράς μεγέθους και είναι...γαρνιρισμένο και με μεγάλους σχετικά αεραγωγούς. Για επιπλέον μεταφορά αντικειμένων υπάρχει και μια μικρή σχάρα στο πίσω μέρος στη οποία ενσωματώνονται και οι χειρολαβές του συνεπιβάτη. Ο τελευταίος κάθεται άνετα στο δικό του μερίδιο της σέλας, ενώ και τα μεγάλα μαρσπιέ βρίσκονται στο σωστό σημείο για την τοποθέτηση των ποδιών του.

 

SYM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ