net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Περί των τεσσάρων εκδόσεων

Το Scrambler θα διατίθεται σε 4 εκδόσεις, για να καλύψει όσο το δυνατόν περισσότερα γούστα, πριν καν αρχίσει να το… «καστομάρει» ο ιδιοκτήτης του. Οι εκδόσεις διαφοροποιούνται πανέξυπνα -σε λογικό πάντα βαθμό- τόσο χρωματικά όσο και στιλιστικά, ενώ ακόμα και τα logo στα πλαϊνά του ρεζερβουάρ είναι διαφορετικά για κάθε μια τους!

1. Icon
Η βασική, και πιο οικονομική έκδοση της μοτοσικλέτας. Σε δύο χρώματα, «62 yellow» και «Ducati Red», δηλαδή σε φλούο κίτρινο και κόκκινο. Φοράει χυτές ζάντες με μπράτσα

2. Urban Enduro
Ψηλό φτερό, κάγκελα στον προβολέα, γέφυρα στο τιμόνι, και τροχοί με ακτίνες. Έτοιμο να αλλάξει τερέν, από τους δρόμους της πόλης, σε χωματόδρομους. Σε πράσινο χρώμα, με προστατευτικά στα καλάμια, και στην τρόμπα λαδιού, και με ένα μεγάλο «Χ» στο ρεζερβουάρ.

3. Full Throttle
Το Full Throttle (τέρμα γκάζι) δανείζεται στοιχεία από τον κόσμο του Flat-Track και των αγώνων. Από χρώμα, μαύρη μαυρίλα πλάκωσε, με δυο πανέμορφες κίτρινες λεπτομέρειες. Τη βαφή στα πλαϊνά της σέλας συνεπιβάτη που πανέξυπνα θυμίζει numberplate, και τις οριζόντιες ρίγες στο ρεζερβουάρ και στο φτερό. Το Full Throttle έρχεται εξοπλισμένο με χυτές ζάντες με 10 μπράτσα, και με 2 κομψά τελικά της Termignoni, με έγκριση για χρήση δρόμου (χαχα, γνωρίζουμε τις εγκρίσεις των Ιταλών, οπότε ετοιμαστείτε για χορταστικό ήχο). 
4. Classic
Πιο κλασικό, κι από τα κλασικά. Θέλετε overdose από τη δεκαετία του 1970; Εδώ είστε. Μεταλλικά φτερά, παραδοσιακή βάση πινακίδας στην ουρά, φυσικά ακτίνες στους τροχούς, και το κλασικό σκούρο κίτρινο χρώμα που είχε το «παλιό» Scrambler. Ένα τελευταίο σχεδιαστικό «διαμάντι», είναι το εκπληκτικό pattern της σέλας, που θυμίζει… παλαιωμένο, τσακισμένο δέρμα. Απίθανο!

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ