net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Supra-X 125 HelmIn είναι το νέο παπί της Honda για την ελληνική αγορά.

Το νέο Supra-X έρχεται να αντικαταστήσει το υπερ-πετυχημένο Innova 125.

H δυνατότητα τοποθέτησης κράνους full face στον αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα είναι ένα σημείο που κάνει τη διαφορά.

Το Supra-X κάνει δυναμική είσοδο σε μια απαιτητική και δύσκολη αγορά.

Honda Supra-X 125 HelmIn

Ένα σύγχρονο παπί με πολλά μοντέρνα και δυνατά χαρακτηριστικά, το οποίο πέρσι αντικατέστησε το Innova, το οποίο είχε συμπληρώσει 12 χρόνια στην αγορά και πάνω από 40.000 πωλήσεις. Είναι το Honda Supra-X 125 HelmIn.

 
Τιμή: 2.390 ευρώ

Χρώματα: Superior red (κόκκινο), Glorious Blue (μπλε)

+Full face κάτω από τη σέλα, ποιότητα κατασκευής, άνεση, ελαστικά

-Λιτός εξοπλισμός, τιμή, σκληρή σέλα

Το νέο Supra-X 125 HelmIn κατασκευάζεται στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της Honda στην Ινδονησία P.T. Astra Honda Motor - ενός εκ των πλέον έμπειρων εργοστασίων στην κατασκευή οχημάτων τύπου Cub στον κόσμο. Τεχνικά μιλώντας δεν φέρνει την επανάσταση, ενώ και ο εξοπλισμός του είναι σχετικά λιτός σε αρκετά σημεία. Όμως πέρα από τη γνωστή υπέρ-υψηλή ποιότητα της Honda, το Supra-X 125 HelmIn έχει 2-3 Unique Sales Points, δηλαδή μοναδικά στην κατηγορία χαρακτηριστικά.

Πρώτο και κυριότερο πλεονέκτημα, η δυνατότητα τοποθέτησης κράνους full face στον αποθηκευτικό χώρο των 19,5 lt που φιλοξενείται κάτω από τη σέλα, χαρακτηριστικό που δεν διαθέτει κανένα παπί, αλλά και αρκετά scooter!

Εντυπωσιάζει όμως και το μεγάλο ρεζερβουάρ 5,6 λίτρων, που χαρίζει αυτονομία... ταξιδιού (250+ χλμ.) στο Supra, αλλά και το γνωστό αντικλεπτικό σύστημα με το έλασμα στον κεντρικό διακόπτη, σύστημα που μέχρι τώρα μόνο τα scooter διέθεταν.


 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ