net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μαύρο χρώμα για τον ψεκαστό και αερόψυκτο κινητήρα του Supra.

Κινητήρας: Δεν καίει τίποτα!

Στην καρδιά του Honda Supra-X 125 HelmIn βρίσκουμε έναν κινητήρα που βασίζεται σε εκείνο του Innova, με κάποιες βελτιώσεις. Πρόκειται για έναν μονοκύλινδρο, τετράχρονο και αερόψυκτο κινητήρα ο οποίος χρησιμοποιεί ψεκασμό PGM-FI. Η εκκίνηση γίνεται άμεσα και εύκολα με τη μίζα, ενώ το Supra-X διαθέτει και μανιβέλα, για καταστάσεις ανάγκης.

Το τετρατάχυτο κιβώτιο συντελεί στην οδηγική άνεση, ενώ ένα βελονοειδές ρουλεμάν μειώνει την τριβή στον άξονα των ζύγωθρων των βαλβίδων. Ο ψεκασμός διαθέτει αισθητήρα οξυγόνου στο σύστημα εξαγωγής για συνεχή βελτιστοποίηση της λειτουργίας του κινητήρα, επιτυγχάνοντας αθόρυβη λειτουργία και χαμηλές εκπομπές ρύπων επιπέδου EURO3.

Η Honda μιλάει για κατανάλωση 60km/l (με εργαστηριακές μετρήσεις ECE R40), και για μέγιστη αυτονομία ακόμα και 300 χιλιομέτρων! Στις πραγματικές συνθήκες τα νούμερα αυτά διαφέρουν από αυτά που μετρήσαμε εμείς, όμως ακόμα και οι δικές μας μετρήσεις (47 χλμ. το λίτρο!) δείχνουν εντυπωσιακά μικρή κατανάλωση και εντυπωσιακή αυτονομία.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ