net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Με LED φώτα και όμορφες λεπτομέρειες, το Supra-X δείχνει φρέσκο.

Αισθητική-ποιότητα: Κορυφαία επίπεδα

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός πως το Supra-X είναι ένα πανέμορφο παπί. Τόσο στο κόκκινο, όσο και στο μπλε χρώμα, τραβάει αμέσως τα βλέμματα χάρη στο ισορροπημένο, σύγχρονο design του. Όμορφα τα γραφικά, εξίσου καλοσχεδιασμένα τα φωτιστικά σώματα, τόσο εμπρός όσο και πίσω - σημειώστε πως τα πίσω διαθέτουν λαμπτήρες LED τόσο για τα φώτα πορείας όσο και για του φρένου.

Έξυπνη πινελιά το μαύρο χρώμα στον κινητήρα, κόβει όγκο και χαρίζει χρωματική ομοιογένεια, καθώς το μαύρο κυριαρχεί παντού, από τις αλουμινένιες και χυτές πεντάμπρατσες ζάντες, τα πλαστικά, τη μανιβέλα, τα πίσω αμορτισέρ, το ψαλίδι, τις μπότες του πιρουνιού, τους καθρέπτες, κλπ. 
Ξεχωριστή λεπτομέρεια το πανέμορφο logo της Honda με το φτερό στα όργανα, ενώ και τα τελευταία είναι καλαίσθητα - αν και λιτά. Τα μπροστινά φλας ενσωματώνονται αρμονικά στην ποδιά, ενώ τα πίσω είναι μικρά και μαζεμένα, δίχως να ενοχλούν αισθητικά.
Στο μπροστινό μέρος της ποδιάς βρίσκουμε ανάγλυφο το logo Honda Supra-X, αλλά και το logo FI PGM-FI, που διαλαλεί τον ψεκασμό. Πολύ καλή η ποιότητα κατασκευής, άριστη η βαφή, και η συναρμογή παντού.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ