net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οι νέες ημι-ενεργητικές αναρτήσεις μπορούν πραγματικά να μεταμορφώσουν το Explorer αλλάζοντας δραστικά τη συμπεριφορά του ανάλογα με τις προτιμήσεις.

Ακόμη περισσότερο απλώθηκε η ροπή στον μεγάλο τρικύλινδρο, που αδιαφορεί για τα κιλά που έχει να κινήσει. Πιο απολαυστικός ο ήχος από το νέο τελικό.

Οδηγώντας: Αλμα προς το καλύτερο

Το Tiger Explorer ήταν ένας από τους καλύτερους ταξιδευτές της κατηγορίας και αυτό φυσικά ισχύει και για το ανανεωμένο μοντέλο. Με το που κάτσεις στη σέλα του παίρνεις την αίσθηση ότι μπορείς να γυρίσεις όλον τον κόσμο, αφού όσα χιλιόμετρα και αν κάναμε μαζί του δεν καταφέραμε να νιώσουμε κούραση. Με τις ημι-ενεργητικές αναρτήσεις –στην επιιλογή Sport- έχει εξαφανιστεί και μια φυσιολογική ταλάντωση που εμφανιζόταν στο προηγούμενο μοντέλο κοντά στην τελική του, λόγω των μαλακών αναρτήσεων με τις μεγάλες διαδρομές. 

Εκεί που η βρετανική μοτοσικλέτα έκανε άλμα σε σχέση με πριν είναι στη συμπεριφορά της στις στροφές με τις ημι-ενεργητικές αναρτήσεις να προσαρμόζονται εύκολα και γρήγορα στις επιθυμίες σας. Θέλετε να συνεχίσετε να κινείστε χαλαρωτικά; Επιλογή Road και ρύθμιση της ανάρτησης στο πιο μαλακό της. Δύσκολα θα σας ταράξει την ηρεμία κάποια ανωμαλία του δρόμου. 
Έχετε όρεξη για κυνηγητό; Βάλτε “Sport” και νιώστε το Explorer να μεταμορφώνεται σε μία μικρότερη μοτοσικλέτα. Γρήγορες αλλαγές κατεύθυνσης, εμπιστοσύνη στο μπροστινό και φρένα που διαχειρίζονται άνετα τα ουκ ολίγα κιλά, που κάνουν την εμφάνισή τους μόνο στις χαμηλές ταχύτητες και απαιτούν την προσοχή σας, ειδικά όταν ελίσσεστε στο μποτιλιάρισμα.

Ιδιαίτερα αποτελεσματική είναι και η συμπεριφορά των αναρτήσεων στο χώμα, όπου θα σας αφήσουν να κινηθείτε με ιδιαίτερη άνεση ακόμη και σε κακοτράχαλο έδαφος.

 

TRIUMPH - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ