Aριστη η σέλα. Μια πραγματική πολυθρόνα άνεσης στην διάθεσή σας.

Μπόλικος χώρος για τα πράγματα ενός αναβάτη, κάτω από την σέλα. Κράνος, γάντια, αδιάβροχο και τσαντάκι θα χωρέσουν όλα μαζί.

Aνεση-εργονομία: Μα πως το πετυχαίνουν έτσι;

«Πολυθρόνα»! Και όχι, δεν χρησιμοποιούμε την λέξη υποτιμητικά, όπως κάνουν κάποιοι…σκληροί αναβάτες μοτοσυκλετών που αμφισβητούν τα scooters. Μιλάμε για το επίπεδο άνεσης που προσφέρει το MP3 στον αναβάτη του, το οποίο απλά ενθουσιάζει. Η σέλα είναι, για μια ακόμη φορά για Piaggio, εξαιρετική σε όλα τα επίπεδα: σχήμα, σκληρότητα, ευρυχωρία, υποστήριξη μέσης. Σε συνδυασμό με την πολύ προσεγμένη εργονομία του τιμονιού και των μαρσπιέ, η θέση οδήγησης μπορεί να κρατά τον αναβάτη ξεκούραστο, σε κάθε είδος και διάρκεια διαδρομής. Μην ξεχνάμε, ότι τα MP3 φιλοδοξούν να «κλέψουν» και οδηγούς αυτοκινήτων, που έχουν συνήθως υψηλές απαιτήσεις σε αυτό το επίπεδο. Για τον συνεπιβάτη, τα πράγματα είναι πολύ καλά: το μερίδιο της σέλας που του αναλογεί είναι γενναιόδωρο και οι χειρολαβές μεγάλες και σωστά τοποθετημένες. Η πίσω θέση θα έπαιρνε άριστα, αν το πισω τμήμα της σέλας δεν έδειχνε μια σκλήρυνση στο κέντρο του και τα πλαϊνά πλαστικά δεν ενοχλούσαν κάπως τα πόδια, ανάλογα με το πάτημα του συνεπιβάτη στα μαρσπιέ. 
Κάτω από την σέλα, υπάρχει ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος του MP3. Ο εν λόγω χώρος θα φιλοξενήσει ένα κράνος κλειστού τύπου και μπόλικα επιπλέον αντικείμενα, όπως γάντια-αδιάβροχο-τσαντάκι κλπ. Σημαντικό ατού, ότι ο χώρος φωτίζεται κάνοντας την χρήση του παιχνιδάκι την νύχτα. Ντουλαπάκι στην ποδιά δεν υπάρχει, και αυτό είναι λογικό καθώς ο χώρος πίσω από αυτή χρειάζεται για να φιλοξενηθεί η εμπρός ανάρτηση, αυτό όμως δεν ήταν κάτι που μας ενόχλησε. Οι διακόπτες του μοντέλου είναι τοποθετημένοι εκεί που τους περιμένεις, είναι μεγάλοι και εύχρηστοι ακόμη και σε χρήση με χοντρά χειμερινά γάντια. Ανάμεσα στα πόδια του αναβάτη, υπάρχει η μεγάλη λαβή του χειρόφρενου –την οποία σηκώνεις για να το ενεργοποιήσεις, ενώ πάνω από αυτήν υπάρχει γαντζάκι για μεταφορά τσάντας ή σακούλας. Τέλος, τα όργανα είναι πλήρη για τα δεδομένα ενός αστικού scooter, με ευανάγνωστες αναλογικές ενδείξεις ταχύτητας, βενζίνης και θερμοκρασίας και μια οθόνη που δείχνει 2 μερικούς χιλιομετρητές, ώρα, θερμοκρασία περιβάλλοντος και τάση ηλεκτρικού συστήματος.