Μια θέση που δύσκολα θα βαρεθείς να κάθεσαι. Η σέλα αγκαλιάζει τρυφερά τα μαλακά μόρια του αναβάτη και τον κρατάει ξεκούραστο όσο εκείνος αντέχει.

Η επιτομή της άνεσης. Τα πέλματα έχουν στη διάθεση τους τεράστιες πλατφόρμες για να αναπαυτούν.

Aνεση - Εργονομία

Οι τουριστικές ιδιότητες του Street Glide εξυπηρετούνται επαρκώς, από τα επιμέρους χαρακτηριστικά του, που φροντίζουν για την άνετη μετάβαση του αναβάτη. Η σέλα είναι το βασιλικό σου ανάκλιντρο που σε αγκαλιάζει και  πάνω στο οποίο θα νιώσεις τα μαλακά σου μόρια να αναπαύονται, για όση ώρα και να διαρκεί η διαδρομή που έχεις επιλέξει. Το αφρώδες υλικό είναι πλούσιο, με μαλακή υφή που δεν κουράζει και ουσιαστικά βυθίζεσαι μέσα σε αυτό, με την μέση να απολαμβάνει επιπλέον στήριξης. Το ύψος της στα 690 χιλιοστά δίνει εύκολη πρόσβαση και με τα δύο πόδια στο έδαφος, κάτι κρίσιμο για τα δεδομένα μιας τόσο βαριάς μοτοσυκλέτας. Το τμήμα που αναλογεί στο συνεπιβάτη είναι εξίσου άνετο, αλλά μικρότερο σε μέγεθος και σε συνδυασμό με την απουσία χειρολαβών, κάνει δύσκολη την παραμονή για μεγάλο διάστημα πάνω της. 

Εργονομικά το Street Glide δίνει τη δυνατότητα στον αναβάτη να απολαύσει μια άνετη θέση οδήγησης. Τα πόδια έχουν άπλετο χώρο στη διάθεση τους, μπορείς ακόμα και να τα τεντώσεις, ενώ ολόκληρο το πέλμα αναπαύεται πάνω σε τεράστιες πλατφόρμες. Αφού βολευτείς, θα βρεθείς μπροστά στο high tech πιλοτήριο που θυμίζει εσωτερικό αυτοκινήτου. Στο επάνω μέρος ενσωματώνονται τέσσερα στρογγυλά όργανα, ταχύμετρο με επιμέρους ενδείξεις, στροφόμετρο, βολτόμετρο και δείκτης βενζίνης, που πλαισιώνονται από χρωμιωμένα δαχτυλίδια. Elegance! Ακριβώς από κάτω, βρίσκεται μια χωνευτή οθόνη Infotainment μεγέθους 4,3 ιντσών, μέσω της οποίας έχεις  πρόσβαση σε real time πλοήγηση, αλλά και στο ηχοσύστημα Boom. Φυσικά, μπορείς να συνδέσεις το smartphone σου και να διαχειριστείς τις κλήσεις σου ή να ακούσεις την αγαπημένη σου μουσική. Τα δύο ποιοτικά ηχεία των 25 W το καθένα, παράγουν αρκετά δυνατό και μπάσο ήχο, ακόμα και μετά τα 100 χιλιόμετρα, με την εξτρά θύρα USB, να αποτελεί έναν εναλλακτικό τρόπο σύνδεσης. Οι διακόπτες είναι σε σωστή θέση και εύκολοι στη χρήση. Μπορείς μάλιστα να περιηγηθείς στο μενού επιλογών, χωρίς να  αποσπάται η προσοχή σου από τον δρόμο.