• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

  Η άποψή μας

   

  Στην περίπτωση του F 850 είσαι  στο ίδιο έργο θεατής, αλλά αυτή τη φορά κάτω από διαφορετικό πρίσμα.  Το νέο μοντέλο δεν είναι απλά ο φτωχός συγγενής του 1200, αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα μικρότερο GS, που μεταφέρει αυτούσια την τεχνογνωσία από την μεγαλύτερη κατηγορία, με όλα τα πλεονεκτήματα που μπορεί να απορρέουν από μια ελαφρύτερη κατασκευή. Ανήκει στην συνομοταξία των μοντέλων που ανταποκρίνονται εξίσου καλά, τόσο στην καθημερινή συμβίωση  σε πόλη και ταξίδια, όσο και σε περιπετειώδη εκτός δρόμου μονοπάτια. Μια άκρως ελκυστική πρόταση που ξεχωρίζει  για τις ικανότητες του σε ασφάλτινο και χωμάτινο πεδίο και απαλείφει την ανάγκη για μεγαλύτερο Adventure.

  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  MotoCert: Έτσι θα την ελέγξεις πριν την αγοράσεις

  BMW: F 900 R από 9.240 & F900 XR από 11.950 ευρώ

  • Jim

   17000 230++++ kg 95 άλογα . Και όταν θα την πάρεις να σου λένε οι άλλοι γιατί δεν πήρες το 1200 . H κατηγορία για σοβαρούς μοτοσυκλέτιστες που πατανε το χωματακι τους και δεν παιρνουν μηχανή για το φαινεσθε έχει κυριως δύο επιλογές africa twin ή το νέο τενερε 700 .. από εκεί και πάνω όλα τα άλλα είναι αχριστες υπερβολες

     15
  • THS

   Μια πολύ ολοκληρωμένη μοτοσυκλέτα και επιτέλους με την εξάτμιση στην "σωστή" πλευρά. Οι βαυαροί πρέπει να προσέξουν λίγο τις τιμές τους γιατί στα ίδια λεφτά παίρνεις ιαπωνικό 1000αρι...Και επίσης αυτούς τους χρωματικούς συνδυασμούς ποιος τους επιλέγει...; Είναι σαν να θέλει να πει σε έναν 40αρή ότι είναι 20 χρονών και θυμίζουν λίγο και το τσίρκο Medrano. Με γειά σε όσους μπορούν να το αγοράσουν.

     22