Αυτά είναι τα νέα μοντέλα της Benda, σύμφωνα με τον διεθνή τύπο.

Αυτά είναι τα νέα μοντέλα της Benda, σύμφωνα με τον διεθνή τύπο.

Αυτά είναι τα νέα μοντέλα της Benda, σύμφωνα με τον διεθνή τύπο.

Benda: Ετοιμάζει 4κύλινδρο cruiser και όχι μόνο!

Οι Κινέζοι κατασκευαστές ακονίζουν τα μαχαίρια τους: Αυτό είναι το δημιούργημα της Benda που θέλει να την βάλει στα μονοπάτια των Power Cruisers!

Αναμφίβολα τα τελευταία χρόνια οι Κινέζοι κατασκευαστές μοτοσυκλετών έχουν κάνει άλμα τόσο στην ποιότητα των προϊόντων τους, όσο και στην τοποθέτηση τους στις παγκόσμιες αγορές. Είναι φυσικό λοιπόν ότι σιγά σιγά θα βλέπουμε και προτάσεις που ξεφεύγουν από τις μικρές και οικονομικές μοτοσυκλέτες και φτάνοντας στα χωράφια των μεγάλων κυβισμών.

Οι εικόνες αυτές προέρχονται από την Benda, μια κινεζική μάρκα μοτοσυκλετών που ετοιμάζει τουλάχιστον 2 μοντέλα cruiser για παρουσίαση μέσα στο 2020. Το ένα από αυτά, το οποίο «κρύβεται» επιμελώς και έχει αποκαλυφθεί μόνο σαν «σιλουέτα» και σαν λεπτομέρεια, θα κάνει χρήση ενός 4κύλινδρου σε σειρά κινητήρα στα 750 κυβικά. Προσέξτε την εικόνα: Οι 4 αυλοί των εξατμίσεων δηλώνουν σαφέστατα το παρόν!



Εντύπωση προκαλεί μάλιστα η απουσία ψυγείου στην απεικόνιση, που σημαίνει 2 πράγματα: Ή ο 4κύλινδρος είναι αερόψυκτος, κάτι εξαιρετικά απίθανο, ή το ψυγείο τοποθετήθηκε σε αντισυμβατική θέση για βελτίωση της εμφάνισης της μοτοσυκλέτα. Το μοντέλο φαίνεται επίσης να φέρει έναν κυκλικό LED προβολέα εμπρός, δύο δισκόφρενα στον μεγάλο τροχό, ενώ η σιλουέτα του από το πλάι μας προϊδεάζει για μια εξωφρενικά μυώδη, δυναμική εμφάνιση!



Το… έτερο μοντέλο της Benda, θυμίζει μοντέλο της Harley-Davidson, αλλά με έναν υγρόψυκτο κινητήρα 300 κυβικών. Η Benda δηλώνει ότι η μοτοσυκλέτα αποδίδει 30 ίππους και ζυγίζει 170 κιλά,  ενώ τα εμφανισιακά της δεδομένα την συνδέουν με την Fat Bob (εντάξει, με εξαίρεση το εμπρός φωτιστικό σώμα).



Πως σας φαίνονται οι μοτοσυκλέτες; Τι πιστεύετε ότι ετοιμάζει η Benda;