• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

  Yamaha X-MAX 300

  Τιμή: 6.290 ευρώ
  Απόδοση: 27,6 ίπποι


  Δυναμικός σχεδιασμός, άνεση, χώροι, ηλεκτρονικά βοηθήματα και σπορ συμπεριφορά, καλύπτονται από ένα πέπλο ποιότητας που δεν συναντάς συχνά. Η αιχμηρή σχεδίαση χαρακτηρίζεται από την επιθετική όψη τόσο του εμπρός όσο και του πίσω μέρους, με τις έντονες  γωνίες να πρωταγωνιστούν. Η συναρμογή των πλαστικών είναι κορυφαία και τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο  για επικρίσεις. Η μεγαλοπρεπής σέλα παρέχει άπλετο χώρο τόσο στον αναβάτη όσο και στον συνεπιβάτη. Από κάτω της βρίσκεται χώρος, που είναι ικανός να φιλοξενήσει δύο full face κράνη.

  Ο υγρόψυκτος κινητήρας 292 κ.εκ Blue Core, χάρη στις βαλβίδες νέου σχεδιασμού, το νέο θάλαμο καύσης και τον βελτιστοποιημένο χρονισμό, αποδίδει 27,6 ίππους στις 7.250σαλ. και 2.95 κιλά ροπής στις 5.750σαλ. Το μοντέλο εφοδιάζεται με σύστημα traction control, που μπορεί να απενεργοποιηθεί και συμβάλλει στην πρόσφυση του πίσω τροχού, όταν οι συνθήκες στο δρόμο είναι ολισθηρές. Ο κινητήρας είναι θετικός από τις χαμηλές στροφές και το XMAX επιταχύνει γραμμικά. Το δυνατό του σημείο είναι να κρατά με άνεση ταχύτητες 100- 120χλμ/ώρα, αφού συνεχίζει να δίνει το αίσθημα της επιτάχυνσης ακόμα και κοντά στα 150χλμ/ώρα που δείχνει το κοντέρ όταν το πιέσεις. Στην κίνηση της πόλης, οι διαστάσεις του δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόβλημα και χάρη στο σωστό ζύγισμα και το μεγάλο κόψιμο του τιμονιού , το XMAX αποδεικνύεται ιδανικός σύντροφος στην καθημερινή μετακίνηση. Όταν βρεθείς σε δρόμο με στροφές, χάρη στο στιβαρό πλαίσιο το XMAX είναι απόλυτα σταθερό, ακόμα και σε μεγάλες ταχύτητες, θυμίζοντας συμπεριφορά μοτοσυκλέτας. 

  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  KYMCO: AK 550i για κάθε πλευρά του εαυτού σου.

  HONDA: κατέκτησε την πόλη με NC750X

  • Dimitris

   Πιο γρήγορο,πιο οικονομικό, πιο φθηνό και με την καλύτερη αναλογία κιλών/ίππο είναι το HD 300

    
  • Dimitris Brts

   Σε αναλογία κιλών ανά ίππο πρώτο είναι το Sym HD.30 27.5 ίπποι για 174 κιλά!!!.Ολα τα άλλα έπονται. Όσο για το κόστος ταΙαπωνικά έχουν εξωφρενικες τιμές για αυτά που προσφέρουν,και από κοντά ακολουθεί η Kymco με μηδενικους όμως χώρους. Δεν είναι τυχαίο που η Sym τους έχει πάρει τα σώβρακα

    
  • ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΜΟΣΧΟΣ

   Κύριοι μου κάνει μεγάλη εντύπωση ο τρόπος που θέλετε να περάσετε κάποια πράγματα.Γιατι δεν γράφετε ξεκάθαρα ότι το KYMKO PEOPLE είναι άνετα το ταχύτερο ΟΛΩΝ και καλύτερο σε όλα τα άλλα ΕΚΤΟΣ του χώρου. Γιατί ασχολείστε με τα 140χλμ του SH και το πως θα δείξει στο κοντέρ 155 υπό προϋποθέσεις αφοσον τα 160+ τα βλέπεις άνετα στο kymko οπότε θέλεις και πολύ γρηγορότερα στους χρόνους. Το γράφω αυτό όχι για να επηρεασω κάποιον υποψήφιο αγοραστή αλλά γιατί το βλέπω συνεχώς και πλαγίως αυτό.

     5
  • Γιάννης Π.

   Πολύ ωραία η παρουσίαση σας, αλλά ξεχάσατε τον " βασιλέα" της κατηγορίας (μαζί φυσικά και το Xmax )..το Honda Forza 300... καλή συνέχεια!!

     6