• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

  Sym HD 300

  Τιμή: 3.595 ευρώ / 3.640 ευρώ με Top Box
   Απόδοση: 27,5 ίπποι


  Οι ξεχωριστές ικανότητες, η premium εμφάνιση  και η προσιτή τιμή μαρτυρούν, ότι το scooter της Sym μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις της καθημερινής μετακίνησης. Η νέα σχεδιαστική φόρμα του HD αποπνέει αέρα πολυτέλειας, με φιλέτα χρωμίου στη ποδιά, τη μάσκα του φαναριού και τα αντίβαρα του τιμονιού, ενώ η σέλα είναι δερμάτινη με κόκκινες ραφές. Η σέλα δύο επιπέδων προσφέρει σωστή εργονομία και άνεση για οδηγό και συνεπιβάτη. Με το άνοιγμα της, αποκαλύπτεται ο χώρος αποθήκευσης. Εκεί θα χωρέσουν ένα full-face κράνος και διάφορα αντικείμενα, όπως έγγραφα, αδιάβροχο ή tablet.

  Στα σπλάχνα του HD συναντάμε τον γνωστό για την αξιοπιστία του, μονοκύλινδρο, υγρόψυκτο κινητήρα F4 της Sym με χωρητικότητα 278 κ.εκ. Σε συνδυασμό με τα νέα πηνία και το ελαφρύτερο βολάν, επέφεραν ελάφρυνση βάρους του κινητήρα κατά 3 κιλά. Η απόδοση φτάνει τους 27,5 ίππους στις 8.000 σ.α.λ. με μέγιστη ροπή 2,7 kg-m στις 6.250 σ.α.λ. Χαρίζει άμεσες εκκινήσεις στα φανάρια και γρήγορες ενδιάμεσες επιταχύνσεις, ενώ η βελούδινη μετάδοση συνεισφέρει στις άνετες μεταβάσεις. Το HD έχει ανάλαφρη αίσθηση και σου δίνει εμπιστοσύνη, ώστε να πραγματοποιήσεις γρήγορες αλλαγές κατεύθυνσης και αστραπιαίους ελιγμούς. Παραμένει όμως πάντα στιβαρό και ακλόνητο. Η ανάρτηση, σε συνδυασμό με τους τροχούς των 16 ιντσών, χαρίζουν στο HD πολύ καλή οδική συμπεριφορά και μεταφέρουν σωστή αίσθηση στον οδηγό.

  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  KYMCO: AK 550i για κάθε πλευρά του εαυτού σου.

  HONDA: κατέκτησε την πόλη με NC750X

  • Dimitris

   Πιο γρήγορο,πιο οικονομικό, πιο φθηνό και με την καλύτερη αναλογία κιλών/ίππο είναι το HD 300

    
  • Dimitris Brts

   Σε αναλογία κιλών ανά ίππο πρώτο είναι το Sym HD.30 27.5 ίπποι για 174 κιλά!!!.Ολα τα άλλα έπονται. Όσο για το κόστος ταΙαπωνικά έχουν εξωφρενικες τιμές για αυτά που προσφέρουν,και από κοντά ακολουθεί η Kymco με μηδενικους όμως χώρους. Δεν είναι τυχαίο που η Sym τους έχει πάρει τα σώβρακα

    
  • ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΜΟΣΧΟΣ

   Κύριοι μου κάνει μεγάλη εντύπωση ο τρόπος που θέλετε να περάσετε κάποια πράγματα.Γιατι δεν γράφετε ξεκάθαρα ότι το KYMKO PEOPLE είναι άνετα το ταχύτερο ΟΛΩΝ και καλύτερο σε όλα τα άλλα ΕΚΤΟΣ του χώρου. Γιατί ασχολείστε με τα 140χλμ του SH και το πως θα δείξει στο κοντέρ 155 υπό προϋποθέσεις αφοσον τα 160+ τα βλέπεις άνετα στο kymko οπότε θέλεις και πολύ γρηγορότερα στους χρόνους. Το γράφω αυτό όχι για να επηρεασω κάποιον υποψήφιο αγοραστή αλλά γιατί το βλέπω συνεχώς και πλαγίως αυτό.

     5
  • Γιάννης Π.

   Πολύ ωραία η παρουσίαση σας, αλλά ξεχάσατε τον " βασιλέα" της κατηγορίας (μαζί φυσικά και το Xmax )..το Honda Forza 300... καλή συνέχεια!!

     6