• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

  Kymco People S 300

  Τιμή: 5.395 ευρώ / 4.995 μετρητοίς
  Απόδοση:  27,34 ίπποι


  Έχοντας επενδύσει στην αρμονία των δυνατοτήτων του, το νέο Kymco People S 300 θα ανταποκριθεί στις καθημερινές αρμοδιότητες  του αναβάτη για πολυχρηστικότητα και άνεση. Οι έντονες γωνίες και προεξοχές ενισχύουν τον σπορ χαρακτήρα του, ενώ η εναλλαγή βαμμένων επιφανειών και νίκελ διακοσμητικών τονίζουν την μοντέρνα και πολυτελή καταγωγή του. Η δερμάτινη σέλα με την μπορντό απόχρωση, διαθέτει μεγάλα τμήματα και πλούσιο υλικό που υποστηρίζει τα μαλακά μόρια των επιβατών. Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από αυτή, δεν μπορεί να φιλοξενήσει κάποιο κράνος, ούτε καν τύπου jet, αλλά την κατάσταση εξισορροπεί το πρακτικό top box. Η προηγμένη πλατφόρμα διασύνδεσης Noodoe προσφέρει σύστημα πλοήγησης μέσω της έγχρωμης οθόνης.

  Ο ισχυρός μονοκύλινδρος υδρόψυκτος G5 κινητήρας απογειώνει τις επιδόσεις του People, καθιστώντας το ένα από τα πιο ισχυρά 300αρια της αγοράς. Η απόδοση του φτάνει λίγο πάνω από τους 27 ίππους στις 8.000 σ.α.λ με  μέγιστη ροπή 2,8 kg-m στις 6.500 σ.α.λ. Στην κίνηση της πόλης ρέει σα νερό χάρη στις μαζεμένες του διαστάσεις και την αθόρυβη και χωρίς κραδασμούς λειτουργία του μοτέρ. Τα πρώτα 20 χιλιόμετρα έρχονται προοδευτικά, κάτι που βοηθάει πολύ και στους επιτόπιους ελιγμούς. Από εκεί και πάνω η ισχύς είναι αδιάκοπη,  με το scooter της Kymco να χαρίζει απολαυστικές επιταχύνσεις. Αντίστοιχα δυναμική είναι και η οδική συμπεριφορά που συναινεί στην γρήγορη οδήγηση, χωρίς να κουράζει τον αναβάτη. Η ανάρτηση είναι σφιχτή σε λειτουργία, απορροφάει αποτελεσματικά τις όποιες ανωμαλίες του οδοστρώματος. Τα φρένα λειτουργούν αποτελεσματικότατα, έχουν ισχυρό δάγκωμα και κάθε πάτημα στις δύο μανέτες συνοδεύεται από άμεση επιβράδυνση.

  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  KYMCO: AK 550i για κάθε πλευρά του εαυτού σου.

  HONDA: κατέκτησε την πόλη με NC750X

  • Dimitris

   Πιο γρήγορο,πιο οικονομικό, πιο φθηνό και με την καλύτερη αναλογία κιλών/ίππο είναι το HD 300

    
  • Dimitris Brts

   Σε αναλογία κιλών ανά ίππο πρώτο είναι το Sym HD.30 27.5 ίπποι για 174 κιλά!!!.Ολα τα άλλα έπονται. Όσο για το κόστος ταΙαπωνικά έχουν εξωφρενικες τιμές για αυτά που προσφέρουν,και από κοντά ακολουθεί η Kymco με μηδενικους όμως χώρους. Δεν είναι τυχαίο που η Sym τους έχει πάρει τα σώβρακα

    
  • ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΜΟΣΧΟΣ

   Κύριοι μου κάνει μεγάλη εντύπωση ο τρόπος που θέλετε να περάσετε κάποια πράγματα.Γιατι δεν γράφετε ξεκάθαρα ότι το KYMKO PEOPLE είναι άνετα το ταχύτερο ΟΛΩΝ και καλύτερο σε όλα τα άλλα ΕΚΤΟΣ του χώρου. Γιατί ασχολείστε με τα 140χλμ του SH και το πως θα δείξει στο κοντέρ 155 υπό προϋποθέσεις αφοσον τα 160+ τα βλέπεις άνετα στο kymko οπότε θέλεις και πολύ γρηγορότερα στους χρόνους. Το γράφω αυτό όχι για να επηρεασω κάποιον υποψήφιο αγοραστή αλλά γιατί το βλέπω συνεχώς και πλαγίως αυτό.

     5
  • Γιάννης Π.

   Πολύ ωραία η παρουσίαση σας, αλλά ξεχάσατε τον " βασιλέα" της κατηγορίας (μαζί φυσικά και το Xmax )..το Honda Forza 300... καλή συνέχεια!!

     6