Honda SH 300

    Τιμή: 5.430 ευρώ με Topbox
    Απόδοση: 25 ίπποι


    Μεγαλύτερα του πλεονεκτήματα, ή απίστευτη ευελιξία του, καθώς και η ομοιογένεια του, ένα παραδοσιακό Honda χαρακτηριστικό. Το δίκυκλο συνεχίζει να αναγνωρίζεται ως SH, μόνο που παρουσιάζεται
    πιο δυναμικό σε σχέση με παλιά, εκπέμποντας παράλληλα έναν luxury αέρα. Φωνάζει ποιότητα όπου και αν το κοιτάξεις, από τα υλικά κατασκευής μέχρι την συναρμογή των πλαστικών και την βαφή. Η σέλα, έχει όσο σκληρό χρειάζεται αφρώδες για να σας φερθεί καλά κατά τη πολύωρη παραμονή πάνω της. Η νέα σχεδίαση του πλαισίου και η γενικότερη χωροταξική αναθεώρηση, επέτρεψε την δημιουργία ενός πολύ μεγάλου αποθηκευτικού χώρου κάτω από την σέλα, ικανού να «καταπιεί» ένα XXL full face κράνος! Σε συνδυασμό με τo Τοp Box που ανήκει στον standard εξοπλισμό, το SH300i ισοφαρίζει και με το παραπάνω τις όποιες ελλείψεις χώρου υπάρχουν σε ποδιά και ντουλαπάκι.

    H απόδοση του κινητήρα ανέρχεται στους 25 ίππους στις 7.500σ.α.λ με ροπή 2,6 kg-m στις 6.000σ.α.λ. Στο δρόμο, το scooter έχει γεμάτη και πειστική απόδοση στις στροφές λειτουργίας του κινητήρα όπου είναι χρήσιμες για κίνηση στην πόλη. Ανοίγοντας το γκάζι το SH300i πετιέται μπροστά πολύ πρόθυμα, με την μετάδοση να «αρπάζει» άμεσα και να συνεχίζει να επιταχύνει το scooter γραμμικά μεν, γρήγορα δε. Στην ευθεία το scooter φορτώνει αδιάκοπα χιλιόμετρα, τα 140 τα έχει ανεξαρτήτως συνθηκών και εύκολα, για τα 155 που είδαμε όμως, πρέπει να συντρέχουν ευνοϊκές συνθήκες για να επιτευχθούν. Μέσα στην πόλη το SH300i διαπρέπει, αφού ελίσσεται απροβλημάτιστα και επιταχύνει άμεσα, απεμπλεκόμενο εύκολα από οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

    SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

    YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

    HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

    • Dimitris

      Πιο γρήγορο,πιο οικονομικό, πιο φθηνό και με την καλύτερη αναλογία κιλών/ίππο είναι το HD 300

       
    • Dimitris Brts

      Σε αναλογία κιλών ανά ίππο πρώτο είναι το Sym HD.30 27.5 ίπποι για 174 κιλά!!!.Ολα τα άλλα έπονται. Όσο για το κόστος ταΙαπωνικά έχουν εξωφρενικες τιμές για αυτά που προσφέρουν,και από κοντά ακολουθεί η Kymco με μηδενικους όμως χώρους. Δεν είναι τυχαίο που η Sym τους έχει πάρει τα σώβρακα

       
    • ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΜΟΣΧΟΣ

      Κύριοι μου κάνει μεγάλη εντύπωση ο τρόπος που θέλετε να περάσετε κάποια πράγματα.Γιατι δεν γράφετε ξεκάθαρα ότι το KYMKO PEOPLE είναι άνετα το ταχύτερο ΟΛΩΝ και καλύτερο σε όλα τα άλλα ΕΚΤΟΣ του χώρου. Γιατί ασχολείστε με τα 140χλμ του SH και το πως θα δείξει στο κοντέρ 155 υπό προϋποθέσεις αφοσον τα 160+ τα βλέπεις άνετα στο kymko οπότε θέλεις και πολύ γρηγορότερα στους χρόνους. Το γράφω αυτό όχι για να επηρεασω κάποιον υποψήφιο αγοραστή αλλά γιατί το βλέπω συνεχώς και πλαγίως αυτό.

        7
    • Γιάννης Π.

      Πολύ ωραία η παρουσίαση σας, αλλά ξεχάσατε τον " βασιλέα" της κατηγορίας (μαζί φυσικά και το Xmax )..το Honda Forza 300... καλή συνέχεια!!

        6