Αυτό είναι, κατά τα φαινόμενα, το Aprilia Tuareg 660.

Aprilia Tuareg 660: Δοκιμάζεται στο δρόμο

Κυκλοφορεί «μυστικά» η αναμενόμενη Aprilia RS 660, με τον κατασκοπευτικό φακό να την «τσακώνει» ξανά. Δείτε περισσότερα.

Η Aprilia Tuareg 660 ετοιμάζεται να ντεμπουτάρει οσονούπω και οι κατάσκοποι έχουν «αγριέψει», κυνηγώντας μια φωτογραφία της στο δρόμο. Να λοιπόν που ήρθε και αυτή η ώρα. Σύμφωνα με πολλαπλές ιταλικές πηγές, αυτή είναι η Tuareg 660, στην τελική της μορφή, που εθεάθη να δοκιμάζεται στο δρόμο.
 
Είναι ξεκάθαρες, οι off-road αναλογίες και εμφάνιση του μοντέλου, καθώς η μεσαία κατηγορία on-off έχει γίνει όλο και πιο εκτός δρόμου, σε στήσιμο και παρουσιαστικό. Οι ακτινωτοί τροχοί είναι προφανείς, πιθανότατα μάλιστα σε διαστάσεις 21 και 18 ιντσών εμπρός και πίσω όπως «επιβάλλει» η κατηγορία. Ακόμα, διακρίνεται εύκολα η λεπτή και «ψηλή» σιλουέτα του μοντέλου, ο δικύλινδρος κινητήρας των 660 κυβικών και μια τεράστια εξάτμιση, που προφανώς επιβάλλεται λόγω των Euro5 προδιαγραφών.
 
Το Tuareg 660, αν και θα φέρει τον ίδιο κινητήρα με τα RS660 και Tuono 660, αναμένεται να έχει ισχύ κάπως χαμηλότερη από αυτή του RS, προφανώς με την καμπύλη ροπής επαναρυθμισμένη για ελαστικότητα στις χαμηλές και μεσαίες στροφές. Ακόμα, το μοντέλο πιθανότατα θα εξοπλιστεί και με το πακέτο ηλεκτρονικών βοηθημάτων, που θα φέρει το RS, και πάλι με μικρές και απαραίτητες τροποποιήσεις.
 
Το μοντέλο επισήμως δεν έχει παρουσιαστεί ακόμη και όλοι περιμένουμε να δούμε πότε θα γίνει αυτό, ενώ οι πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι τώρα συγκλίνουν στο 2021. Περιμένουμε και περισσότερα.