Αποκλειστικό: Δείτε τα νέα μοντέλα που παρουσίασε η Voge

Αποκλειστικό: Δείτε τα νέα μοντέλα που παρουσίασε η Voge

Την πρώτη μέρα της έκθεσης που πραγματοποιήθηκε στο Chongqing International Expo Center, η Voge έκανε τα αποκαλυπτήρια για δύο νέα μοντέλα της, ένα sport 350cc και ένα σκούτερ 250cc. Ας δούμε τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα.

VOGE: 3000DS Με δώρο top case αλουμινίου.

350 RR


Το σπορ μοντέλο, το 350 RR χρησιμοποιεί τον ίδιο κινητήρα με το 350 AC, δηλαδή έναν υγρόψυκτο, δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα 321cc, με τετραβάλβιδες κεφαλές και ηλεκτρονικό ψεκασμό της Bosch. H απόδοσή του αγγίζει τους 38 ίππους στις 10.750 σ.α.λ. και τα 27,7 Nm ροπής στις 9.250 σ.α.λ.

Όσον αφορά τη σχεδίαση, το 350 RR, θυμίζει αρκετά το μικρότερο αδερφάκι του, το 250 RR, αλλά με πιο «γεμάτο» φέρινγκ και στιλιστικά αεροδυναμικά βοηθήματα μπροστά, ενώ η ουρά ακολουθεί ακριβώς τη γραμμή του 250 RR.



Στον τομέα του εξοπλισμού, το 350 RR έχει δισκόφρενα εμπρός και πίσω, με δικάναλο ABS, ανεστραμμένο πιρούνι και μονοσόκ αμορτισέρ, ψαλίδι κράματος αλουμινίου, φουλ LED φωτιστικά σώματα, θύρα USB και οθόνη TFT, ενώ είναι πολύ πιθανό να έχει και Traction Control στον στάνταρ εξοπλισμό.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »