Αποκάλυψη για το νέο Suzuki GSX-S300;

Φωτογραφίες από μεγάλη έκθεση στην Ασία φαίνεται να «προδίδουν» το νέο GSX-S300! Δείτε περισσότερα…

SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!

Μέσα από σχέδια που είχαν κυκλοφορήσει πριν λίγο καιρό, μάθαμε ότι ένα νέo Suzuki GSX-S300 είναι στα σκαριά της εταιρείας για το άμεσο μέλλον. Τώρα κάνει την εμφάνισή του μια πραγματική εκδοχή του μοντέλου, που εθεάθη σε έκθεση στην Κίνα με «σάρκα και οστά».

Η μοτοσυκλέτα που βλέπετε είναι η νέα Haojue DR300, μια μοτοσυκλέτα από την εταιρεία με την οποία η Suzuki συνεργάζεται στενά, σε επίπεδο παραγωγής. Πράγματι, το μοντέλο θυμίζει ιδιαίτερα, την μοτοσυκλέτα που είχαμε δει στα σχέδια της Suzuki.

Στην καρδιά του νέου μοντέλου, περιμένουμε να δούμε έναν νέο κινητήρα στα 300 κυβικά, δύο κυλίνδρων και με υδρόψυξη, που θα αντικαταστήσει την αειθαλή κινητήρια μονάδα του Inazuma. Ο νέος κινητήρας θα είναι επίσης ισχυρότερος, όπως όλα δείχνουν.

Σε επίπεδο περιφερειακών, βλέπουμε ένα USD πιρούνι εμπρός, ενώ εμφανισιακά την διαφορά θα κάνει η επιθετική μάσκα με τα LED φώτα, οι πολλές γωνίες και η ψηλά τοποθετημένη εξάτμιση, αλλά και ένας νέος και ψηφιακός πίνακας οργάνων.

Αν και επίσημη επιβεβαίωση από την Suzuki δεν υπάρχει, δεν θα εκπλαγούμε αν δούμε την νέα GSX-S 300 στο Μιλάνο, στα πλαίσια της EICMA τον επόμενο μήνα.