Ο Jack Miller

Ανανέωσε με Ducati ο Jack Miller

Οι 2 σερί νίκες «γλύκαναν» τους Ιταλούς; Ανανέωσε το συμβόλαιο του με την εργοστασιακή Ducati, ο Jack Miller. Ή μήπως θα έπρεπε εξαρχής, να έχει συμβόλαιο 2ετίας;

Ο Jack Miller πέτυχε ήδη 2 σερί νίκες στην σεζόν MotoGP του 2021, όμως ο 26χρονος Αυστραλός έχει γενικά δείξει πολύ καλά αποτελέσματα όσο καιρό βρίσκεται στην κορυφαία κατηγορία. Φαίνεται λοιπόν ότι η ομάδα του, η εργοστασιακή Ducati, του έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης και για το 2022, με την υπογραφή ακόμα ενός συμβολαίου.
 
Το νέο ανακοινώθηκε επίσημα από την εταιρεία μέσω της δημοσιογραφικής ιστοσελίδας της και η Ducati δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει τα «ατού» του Αυστραλού: Το ταλέντο του και την αποφασιστικότητα του.
 
Ο Jack Miller δήλωσε για το γεγονός: «Είμαι ενθουσιασμένος που μπορώ να συνεχίσω με την ομάδα της Ducati Lenovo και του χρόνου! Το να φοράω αυτά τα χρώματα είναι μεγάλη τιμή για μένα και το ότι κέρδισα τους δύο τελευταίους αγώνες με την Desmosedici GP είναι πραγματικά όνειρο! (…) Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία και να παλέψουμε για τον τίτλο. Forza Ducati!»
 
Ο επικεφαλής της Ducati Corse, Gigi Dall Igna, είπε: «Έχουμε την χαρά να ανακοινώσουμε ότι θα συνεχίσουμε με τον Miller και το 2022. Σε αυτή την πρώτη σεζόν, ο Jack μας έδειξε μεγάλο ταλέντο, επαγγελματισμό και δυνατή αποφασιστικότητα. Μπόρεσε να εξασφαλίσει δύο σημαντικές νίκες σε διαφορετικές συνθήκες, μετά από μια δύσκολη σεζόν. (…) Όπως πάντα, στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και πιστεύουμε ότι μαζί με τον Jack και τον Pecco (σ.σ. Bagnaia), θα είμαστε ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της σεζόν του 2022.»