net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Και στο χώμα, το CRF 250L θα προσφέρει άφθονη διασκέδαση, οι μαλακές αναρτήσεις, όμως, θα θέσουν το όριο.

Ο κινητήρας του είναι εξαιρετικά ελαστικός. Επίσης, είναι και οικονομικός σε κατανάλωση, καθώς αυτή δεν ξεπερνά τα 4,1 λίτρα ανά 100 χλμ.

Honda CRF 250L: Παιχνιδιάρικο πασπαρτού

Τιμή: 4.700 ευρώ

Μια όμορφη μοτοσικλέτα, πολυεργαλείο και πασπαρτού, όχημα αστικών μαχών και πολλαπλών ρόλων είναι το νέο CRF 250L. Προσφέρει οικονομία σε απόκτηση και χρήση, fun χαρακτήρα και επιδόσεις μεγαλύτερης μοτοσικλέτας. Επιπλέον, είναι για όλους! Αν και η σέλα του είναι ψηλή, ο αναβάτης δε θα έχει πρόβλημα να πατήσει στο έδαφος. Το βάρος του είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα (144 κιλά γεμάτο) και οι αναρτήσεις είναι μαλακές και άνετες.

Το μεγάλο ατού του CRF 250L είναι φυσικά ο παράγοντας διασκέδαση. Σε αυτό τον τομέα, το CRF 250L αριστεύει, ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεση του αναβάτη του, και φτιάχνοντας του τη μέρα! Και σούζες θα κάνει με πρώτη, και πλαγιολισθήσεις με φρένο (δυσκολότερα με γκάζι, δοκιμάστε το στο χώμα), και endo, και burnout, ενώ δεν θα πει όχι σε γρήγορη οδήγηση, τόσο σε άσφαλτο όσο και σε χώμα. Ο καλύτερος δάσκαλος! Τα όρια θα έρθουν στην άσφαλτο απ’ τα ελαστικά με τα τακούνια, πάντα όμως προειδοποιώντας τον αναβάτη. Στο χώμα, το όριο θα έρθει απ’ τις μαλακές αναρτήσεις, οι οποίες όμως θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο σε οτιδήποτε άλλο εκτός από αγωνιστική χρήση.

Τέλος, και στην καθημερινή μετακίνηση θα διαπρέψει. Ο κινητήρας είναι ελαστικός, το μακρύ γρανάζωμα δίνει δυνατότητες για μεγάλη τελική ταχύτητα και οι μικρές διαστάσεις του θα του επιτρέψουν να κινηθεί χωρίς στάσεις ανάμεσα στα αυτοκίνητα.

Κινητήρας: 4Τ, 1Κ, Υ/Ψ
Χωρητικότητα (κ.εκ.): 249,6
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.): 23/8.500
Ροπή (kgm/σ.α.λ.): 2,25/7.000
Βάρος (κιλά, πλήρες): 144

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ