net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Enduro Festival στα Μέγαρα.

1ο Enduro Festival Μεγάρων-Απολογισμός

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Enduro Festival Μεγάρων που διοργάνωσε το Entouring Moto Club με την υποστήριξη του dirtbike.gr του Off Road Team και του Δήμου Μεγάρων.

 
Παρά  τις δυσκολίες της εποχής και την υψηλή θερμοκρασία που επικρατούσε, εκατοντάδες «εντουράδες» δήλωσαν συμμετοχή και υποστήριξαν την προσπάθεια του Entouring Moto Club. Την προσπάθεια μιας νέας λέσχης που προωθεί και στηρίζει την ανάπτυξη του χωμάτινου αθλητισμού.

Οι 190 αναβάτες enduro αψήφησαν την ζέστη και «δοκίμασαν» την τύχη τους σε μια απολαυστική αλλά και απαιτητική διαδρομή 51 χιλιομέτρων που ήταν μικρογραφία αγώνα enduro, με περάσματα από ξεροπόταμους, σαθρά ανηφορικά, σκεπαστά κατηφορικά, βράχια, κορμούς και ρίζες, ενώ στο μέσο της διαδρομής υπήρχε κορδελιασμένη «ειδική διαδρομή». 

Στον χώρο της εκδήλωσης είχε «στηθεί» ένα μικρό χωριό, με περίπτερα από πολλές εταιρίες του εμπορικού χώρου, με μοτοσικλέτες, ρουχισμό, αξεσουάρ και ανταλλακτικά, ενώ για τους κουρασμένους αναβάτες υπήρχε καντίνα με σούπερ σουβλάκι και δυνατή μουσική από την «Καναδέζα» της RED BULL. Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος κλήρωση με πολλά δώρα για τους τυχερούς!

Φωτογραφίες από το 1ο Enduro Festival μπορείτε να βρείτε εδώ, εδώ και εδώ.

Βίντεο από τον από τη διοργάνωση μπορείτε να δείτε εδώ.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ