net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η Autogas Καβάλας μετέτρεψε ένα καρτ, ώστε να κινείται με υγραέριο.

Ο κινητήρας είναι της Honda και τροφοδοτείται αποκλειστικά με υγραέριο, χωρίς να μειώνεται η απόδοση.

Η ίδια εταιρεία είχε μετατρέψει κι ένα παπί, ώστε να κινείται με υγραέριο και το καρτ ήταν το επόμενο βήμα της.

Καρτ που κινείται με υγραέριο!

H Autogas Καβάλας, η οποία μετέτρεψε πριν μερικές εβδομάδες ένα παπί ώστε να κινείται με υγραέριο, κατάφερε τώρα να μετατρέψει ένα καρτ για να κινείται με τον ίδιο τρόπο!

 

Θα θυμάστε το παπί που σας παρουσιάσαμε από την Καβάλα και κινείται αποκλειστικά με υγραέριο. Η εταιρεία που το κατασκεύασε μας είχε αποκαλύψει τα σχέδιά της να επεκτείνει τη συγκεκριμένη τεχνολογία και στην κατηγορία των καρτ και τα πραγματοποίησε πριν μερικές ημέρες! Το εν λόγω εγχείρημα έγινε με σκοπό να δείξει τις ικανότητες των εναλλακτικών καυσίμων, όχι μόνο στα αυτοκίνητα, αλλά και σε ένα μηχανοκίνητο άθλημα ή χόμπι.

Στο καρτ αυτό έχει αφαιρεθεί εντελώς το σύστημα της βενζίνης, λόγω έλλειψης χώρου. Ο κινητήρας ξεκινά κατευθείαν με υγραέριο και δουλεύει κανονικά χωρίς την παραμικρή δυσλειτουργία ή μείωση απόδοσης. Ο κινητήρας προέρχεται από τη
Honda και αποδίδει 5,5 ίππους. Το σύστημα του υγραερίου δεν στερείται καμίας προδιαγραφής ασφαλείας σε σύγκριση από ένα ΙΧ αυτοκίνητο που κινείται με υγραέριο. Και είναι 100% ασφαλές. 

Η εταιρεία που έφερε εις πέρας με επιτυχία το εγχείρημα είναι η AUTOGAS KAVALAS 
(2510-316720 Ν.ΚΑΡΒΑΛΗ ΚΑΒΑΛΑΣ).

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ