net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Όπως και στα αυτοκίνητα δεν καταργήθηκε τίποτα απλά τοποθετήθηκαν τα σχετικά εξαρτήματα ώστε το μηχανάκι να κινείται και με υγραέριο.

Η μετατροπή έγινε ακολουθώντας πιστά τον Ελληνικό κανονισμό σχετικά με την μεταποίηση οχημάτων.

Το επόμενο εγχείρημα της εταιρείας είναι ένα κάρτ που θα χρησιμοποιεί και υγραέριο.

Παπάκι που κινείται με υγραέριο!

Το εγχείρημα αυτό έγινε για να φανούν οι ικανότητες των εναλλακτικών καυσίμων στην καθημερινότητα μας χαρίζοντας μας ποιο οικολογικές, οικονομικές, εύχρηστες και ασφαλή μετακινήσεις.

 
Η μετατροπή έγινε ακολουθώντας πιστά τον Ελληνικό κανονισμό σχετικά με την μεταποίηση οχημάτων στην υγραεριοκίνηση ώστε να είναι 100% ασφαλές και να μην στερείτε σε λειτουργικότητα από ένα αυτοκίνητο.

Έτσι χρησιμοποιήθηκαν ακριβώς τα ιδία υλικά που χρησιμοποιούν όλα τα υγραεριοκίνητα οχήματα. Αναλυτικά το σύστημα αποτελείται από μία δεξαμενή, βαλβίδα εκτόνωσης, βαλβίδα πλήρωσης, το όργανο στάθμης του υγραεριου, την βαλβίδα διακοπής του υγραεριου, το ρυθμιστή πίεσης, και τον διακόπτη εναλλαγής καυσίμου.

Όπως και στα αυτοκίνητα δεν καταργήθηκε τίποτα απλά τοποθετήθηκαν τα παραπάνω εξαρτήματα ώστε να μπορεί το μηχανάκι να κινείται και με υγραέριο.

Η εταιρεία που έφερε εις πέρας με επιτυχία το εγχείρημα είναι η AUTOGAS KAVALAS (2510-316720 Ν.ΚΑΡΒΑΛΗ ΚΑΒΑΛΑΣ), η οποία έχει στα σκαριά και ένα κάρτ που θα κινείται και με υγραέριο!

 

ECO-moto-news - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ